Facebook Pixel "Καθάρισε" τα πάντα και... προκαλεί τον Λουτσέσκου - Έκανε "μαγείες" στις λάσπες - Κακός "μπελάς" ο...
| 2019-02-06 22:45:00

"Καθάρισε" τα πάντα και... προκαλεί τον Λουτσέσκου - "Μαγείες" στις λάσπες - Κακός "μπελάς" ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καθάρισε" τα πάντα και... προκαλεί τον Λουτσέσκου - "Μαγείες" στις λάσπες - Κακός "μπελάς" ο...

Θα χαλάσει το δίδυμο ο Ρουμάνος; Ποιος... μιλάει στην μπάλα;

Ο ΠΑΟΚ «αυτοκτόνησε» στη Νέα Σμύρνη, αφού πέταξε το προβάδισμα που είχε εξασφαλίσει από το 57' με το γκολ του Σφιντέρσκι και ηττήθηκε 2-1, δεχόμενος δύο τέρματα στο 74' και στο 91'.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να ξεκουράσει πολλούς βασικούς και να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Παρά την ήττα, ο Σβέριρ Ίνγκασον μοίρασε υποσχέσεις, έχοντας ηγετική παρουσία στο ντεμπούτο του. Ο Ισλανδός ξεχώρισε για την ηρεμία που ενέπνεε στην άμυνα και τη σταθερότητα στις επεμβάσεις του. Δε φέρει ευθύνη για κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, αντιθέτως τον γλίτωσε στο 25ο λεπτό σταματώντας με καταπληκτικό τάκλιν τον Μασούρα, που είχε φύγει τετ α τετ. Μάλιστα, φανέρωσε την έφεση του στο ψηλό παιχνίδι και παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά στο 27'.

Σίγουρα το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο έχει εξαιρετική χημεία, όμως τα όσα παρουσίασε ο Ίνγκασον δεν αποκλείεται να βάλουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου σκέψεις για αλλαγή στο κέντρο της άμυνας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Κάρολ Σφιντέρσκι στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα. Ο Πολωνός ήταν κινητικός και "μπελάς" για την αντίπαλη άμυνα. Συνδύασε την παρουσία του με ένα ακόμα γκολ, το δεύτερό του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, τόσο ο Πέδρο Ενρίκε όσο και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν εντυπωσίασαν, έδειξαν όμως την ποιότητά τους. Ο πρώτος πήρε πολλές πρωτοβουλίες, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν βγήκαν. Παρ’ όλα αυτά, έδειξε τρομερή διάθεση, πήγε σε αρκετές προσωπικές ενέργειες και είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ολιβέιρα, ο οποίος έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο πρώτο τράβηξε τα βλέμματα, αφού σε ορισμένες φάσεις έκανε… επίδειξη τεχνικής σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικότερο στοιχείο που παρουσίασε ήταν η έφεσή του στην κάθετη πάσα και θα μπορούσε να έχει βγάλει ασίστ, εάν ο Λημνιός δεν αστοχούσε μετά από φοβερή μπαλιά του Πορτογάλου στο 5'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags