Το... αγαπημένο γήπεδο του Κώστα Μήτρογλου πρέπει να είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς στις δύο τελευταίες του επισκέψεις σε αυτό ως αντίπαλος έχει πετύχει τρία γκολ (χωρίς μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί το σημερινό ματς Άρης - Ατρόμητος)! Ο νεαρός επιθετικός στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου (σ.σ. κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη είχε μπει αλλαγή) βρήκε δίχτυα στο 19' με δυνατή κεφαλιά και συνέχισε το σερί του που τρέχει από πέρυσι.

Την περασμένη σεζόν ο «Μήτρο», στο ντεμπούτο του τότε με τον Πανιώνιο, είχε πετύχει και τα δύο γκολ των «κυανέρυθρων» στην Θεσσαλονίκη, στη νίκη τους με 2-0. Το δεύτερο γκολ που είχε πετύχει μάλιστα τότε, και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω σε βίντεο, ήταν σπάνιας ομορφιάς και είχε... υποχρεώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον πάρει ο ίδιος τηλέφωνο και να το δώσει συγχαρητήρια.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν θα τον έχει στην σύνθεσή του ούτε στην φετινή επίσκεψή του στο «Κλ. Βικελίδης»για το παιχνίδι με τον Άρη στην 9η αγωνιστική, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε την παραχώρηση του για ολόκληρη τη σεζόν στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού. Πάντως με την φανέλα των Πειραιώτων δεν έχει τέτοια... ρέντα, καθώς σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος των «κιτρίνων» με τα ερυθρόλευκα, δεν έχει βρει δίχτυα.

Δείτε τι έκανε πέρυσι στο Άρης - Πανιώνιος 0-2...