ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Την αποστολή του ΠΑΟΚ ύστερα από τη νίκη του με 3-1 επί του Ολυμπιακού περίμενε ο Ιβάν Σαββίδης στο "Μακεδονία Παλάς" και αυτό που ακολούθησε εξώ από το ξενοδοχείο ήταν... εκπληκτικό.
Οι παίκτες του Δικεφάλου κατέβηκαν από το λεωφορείο και άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του Σαββίδη, θέλοντας έτσι να τον στηρίξουν για όσα έχει κάνει για την ομάδα και για το γεγονός πως δεν μπορεί να την δει από κοντά λόγω της τιμωρίας του.
Ο μεγαλομέτοχος των "ασπρόμαυρων" ήταν εκστασιασμένος και μάλιστα τους έταξε πολύ μεγάλο πριμ που φημολογείται ότι θα φτάνει τις 500.000 ευρώ.
"Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα. Μπράβο! Σας ευχαριστώ για όλα. Θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα άλλα δέκα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων.