Παίκτης της Νάπολι είναι από σήμερα ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό των «παρτενοπέι», ως δανεικός από την Ουντινέζε, με τη Νάπολι να έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει.
Μαζί με τον 33χρονο Καρνέζη η Νάπολι είχε αποκτήσει από την Ουντινέζε ακόμη έναν τερματοφύλακα, τον 21 ετών Ιταλό Άλεξ Μέρετ, και σήμερα οι «μικρές ζέβρες» επιβεβαίωσαν ότι η οψιόν μόνιμης απόκτησης των δύο παικτών ενεργοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Calcio e Finanza", το συνολικό ποσό που κατέβαλε η Νάπολι για τους δύο γκολκίπερ ανήλθε περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουντινέζε θα βάλει στο ταμείο της άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ, από τη συμφωνία που έκανε το περασμένο καλοκαίρι με τη Σαμπντόρια για τον Τσέχο μέσο Γιάκουμπ Γιάνκτο, ο οποίος θα ανήκει πλέον μόνιμα στην ομάδα από τη Γένοβα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο