Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Απίστευτο τι γράφτηκε για το μέλλον του
| 2019-02-27 13:56:00

Απίστευτο τι γράφτηκε για Μαρτίνς - Του κάνουν "πέσιμο" - Απάντηση που... τρελαίνει τον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο τι γράφτηκε για Μαρτίνς - Του κάνουν "πέσιμο" - Απάντηση που... τρελαίνει τον Ολυμπιακό!

Σενάριο να τραβάς τα μαλλιά σου. Έτσι τους κόβει την όρεξη!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εντύπωση προκαλεί σημερινό δημοσίευμα (στο πρωτοσέλιδο της Livesport) σύμφωνα με το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στη λίστα της Λέστερ μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Κλοντ Πιέλ, του Γάλλου τεχνικού, ο οποίος και απολύθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες του sportdog, κάτι τέτοιο, επίσημη κρούση δηλαδή είτε προς τον Ολυμπιακό είτε προς τον ίδιο τον κόουτς, δεν υφίσταται. Η απόλυση Πιέλ και η ανακοίνωση Ρότζερς έγινε μέσα σε διάστημα... ωρών (την Κυριακή απολύθηκε ο Γάλλος, την Τρίτη ανακοινώθηκε ο Ρότζερς), με τον Βορειοϊρλανδό να είναι ουσιαστικά ο μόνος υποψήφιος, ο "εκλεκτός" της Λέστερ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να καταγραφεί είναι το ρεύμα που σιγά σιγά δημιουργεί ο προπονητής των Πειραιωτών. Όχι ακόμη σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, αλλά σταθερά, "χτίζει" τη φήμη και το όνομά του, έχοντας ως συστατικά κυρίως την εικόνα των "ερυθρόλευκων" φέτος και το καλό ποδόσφαιρο που στα 2/3 της σεζόν παρουσιάζουν.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να καταγραφεί και το έχουμε επισημάνει στο παρελθόν στο sportdog, είναι πως σε πρώτη φάση, ο Πέδρο Μαρτίνς κερδίζει πόντους καθημερινά στην πατρίδα του. Η συγκυρία μάλιστα ίσως ευνοήσει "παιχνίδι", αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως το ερχόμενο καλοκαίρι και οι τρεις "μεγάλοι" της Πορτογαλίας, θα αλλάξουν προπονητές. Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το όνομα του 48χρονου τεχνικού σίγουρα θα βρεθεί στην επιφάνεια.

Ο ίδιος πάντως, ενήμερος από καιρό για τα "βλέμματα" που ρίχνουν στη δουλειά του οι ομάδες της πατρίδας του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει κατηγορηματικά συνδεδεμένος και απόλυτα αφοσιωμένος με τον εν εξελίξει project που έχει αναλάβει στο λιμάνι.

Το συμβόλαιο του άλλωστε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και ο ίδιος, όποτε και από οπουδήποτε και αν έχει ερωτηθεί, ξεκαθαρίζει πως θέλει να το εξαντλήσει, διατρανώνοντας και την πίστη του για την ομάδα που χτίζει, αλλά και το πόσο καλά περνάει -συνολικά, εντός και εκτός γηπέδου- στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θυμίζει Λάζαρο - Έξυπνη "βόμβα" από Superleague - "Επιστρέφει" μεγάλο όνομα - Ποιος Γιαννιώτης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags