Facebook Pixel Άρης - Άγγελος Χαριστέας: " Είχα πρόταση να γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ"
| 2019-02-27 17:09:00

Απίθανες ατάκες Χαριστέα για Άρη - Αποκάλυψη βόμβα για ΕΠΟ

Sportdog Team
 Απίθανες ατάκες Χαριστέα για Άρη - Αποκάλυψη βόμβα για ΕΠΟ

Τι δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης. 

Άρης: Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στο Metropolis 95,5 και δήλωσε μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο ενασχόλησης του με την ομάδα της Θεσσαλονικής σε διοικητικό επίπεδο αλλά και γενικά με τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν του είχε γίνει πρόταση για πρόεδρος της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το τι μπορεί να προσφέρει η δική μας γενιά είναι ένα θέμα που έχει τεθεί πολλές φορές. Αυτή τη στιγμή πέντε παιδιά δουλεύουν για την Ομοσπονδία, η παρουσία μας είναι έντονη αλλά σε διοικητικό επίπεδο δεν έχουμε μπει. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ, αν και έγιναν κάποιες συζητήσεις. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.»

Για το ενδεχόμενο ενασχόλησης του με τον Άρη και το πλάνο που έχει για την ομάδα: 

«Είμαι πάντα κοντά στην ομάδα με τον τρόπο μου. Είμαι όμως άνθρωπος των πράξεων και πάντα είμαι ανοιχτός στο να καθίσω να συζητήσω ένα σοβαρό πλάνο. Δεν θα ασχοληθώ απλά για να πω ότι ασχολήθηκα.

Ο Άρης έχει τη δυναμική, αλλά μόνο με σοβαρό πλάνο μπορεί να φτάσει στο top επίπεδο. Έχω κάνει πολλές συζητήσεις και τώρα και στο παρελθόν. Αν θα ασχοληθώ όμως πραγματικά αυτό θα γίνει μόνο αν το πλάνο είναι 100% ελπιδοφόρο στα μάτια μου

Αυτή τη στιγμή ο Άρης αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της. Το οργανωτικό όμως είναι πάρα πολύ μακριά από αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου. Έχει δυνατή ομάδα για την Super League, δεν έχει όμως την βάση.

Από τον Άρη λείπουν πρακτικά πράγματα, όπως οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις για να μπορεί κάποιος να δουλέψει πάνω στο κομμάτι της εξέλιξης του κλαμπ και να ριζώσει πάνω σε αυτό η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Είμαι διαθέσιμος να συζητήσω το οτιδήποτε. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο. Με πλάνο όμως και σε βάθος χρόνου.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags