Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εντολή... βόμβα για τον Πέδρο Μαρτίνς
| 2019-03-04 11:37:00

Εντολή... βόμβα στον Ολυμπιακό - Απόφαση όλα τούμπα - Αυτοί "καθάρισαν" - Δε φοβάται τίποτα

του Παναγιώτη Νικολάου
Εντολή... βόμβα στον Ολυμπιακό - Απόφαση όλα τούμπα - Αυτοί "καθάρισαν" - Δε φοβάται τίποτα

Tα πάνω-κάτω ξαφνικά στο λιμάνι. Τι συνέβη με τον "τελειωμένο";

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Παρότι σίγουρα μοιάζει παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού, ειδικά από τη στιγμή που τόσο γρήγορα έχουν αλλάξει τόσα πολλά αναφορικά με το στάτους του 48χρονου προπονητή, το κλίμα που σιγά σιγά αποτυπώνεται τις τελευταίες μέρες, μοιάζει διαφορετικό από αυτό των πρώτων ωρών του αποκλεισμού του Ολυμπιακού στο Κύπελλο από τη Λαμία.

Κάτι οι χθεσινές δηλώσεις του προπονητή των "ερυθρόλευκων", με τις οποίες σαφώς υποστήριξε τις επιλογές του τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και στην πορεία της χρονιάς, αλλά και η απόλυτη -για ακόμη μια φορά- πίστη που έχει στην ομάδα του και κάτι το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Κόκκινου Πρωταθλητή" (δείτε το ΕΔΩ), που ως γνωστόν απηχεί αρκετά των απόψεων και του κόσμου και της διοίκησης του Ολυμπιακού, δείχνουν σαφή δείγματα για τον τεχνικό του συλλόγου.

Η εφημερίδα λοιπόν επιλέγει να κάνει πρώτο θέμα της τα διαδικτυακά γκάλοπ που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ήμερες, σχετικά με τις προτιμήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την παραμονή ή όχι του Πέδρο Μαρτίνς. Και όπως καταγράφεται, η ψήφος εμπιστοσύνης είναι εντυπωσιακή, σε ποσοστό που ξεπερνάει το 80% υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου.

Καθόλου τυχαίο το timing της επιλογής του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, αλλά και αυτή καθ' αυτή. Δείχνει σαφώς πράγματα, αποτυπώνει τάσεις (που έτσι κι αλλιώς καταγράφηκαν στις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις), οι οποίες προφανώς αντιβαίνουν των αρχικών, πρώτων αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία.

Αυτό που επίσης πρέπει να καταγραφεί και είναι ίσως το πιο "βαρύ" χαρτί του Πορτογάλου τεχνικού είναι η αποδοχή που απολαμβάνει στα αποδυτήρια του συλλόγου. Στο sportdog το έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή, από την προετοιμασία κιόλας των "ερυθρόλευκων" πως ο κόουτς, αφού πρώτιστα κέρδισε τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος και ήταν ο άνθρωπος που υπερθεμάτισε για την πρόσληψή του, στη συνέχεια, σχεδόν αμέσως, κέρδισε και τα αποδυτήρια.

Και εκεί, ακόμη και τώρα, στα "δύσκολα" και μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, το ποσοστό αποδοχής του προσεγγίζει το απόλυτο. Κάτι που πάντα στον Ολυμπιακό, η "δημοκρατία" δηλαδή των αποδυτηρίων, παίζει καταλυτικό ρόλο αναφορικά με το στάτους του εκάστοτε προπονητή των "ερυθρόλευκων". Και ειδικά σε αυτό το κομμάτι, ο ο 48χρονος τεχνικός δεν έχει να "φοβάται" απολύτως τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη αποκάλυψη: Πριμ 150.000 ευρώ στον "τελειωμένο" Απόλλωνα για να "κόψει" Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags