Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά του ελληνικού πρωταθλήματος και κανένας παίκτης που ξεχωρίζει στη Superleague, είτε Έλληνας είτε ξένος, δεν αφήνει αδιάφορους τους Πειραιώτες.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαίες οι φήμες που προέρχονται από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Ισπανός εξτρέμ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας στον Άρη και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γκαρσία δεν έχει χάσει τη θέση στη βασική ενδεκάδα από την αρχή της σεζόν (πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στον Άρη) και αποτελεί τον πρωταγωνιστή της ομάδας του Σάββα Παντελίδη στο φετινό πρωτάθλημα με τα οκτώ γκολ που έχει πετύχει.

Στην Ισπανία συνδέουν τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ με τον Ολυμπιακό και μάλιστα αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση στη Λας Πάλμας, την πόρτα της οποίας φέρονται να έχουν χτυπήσει οι Πειραιώτες. Άλλωστε, πρόκειται αποδεδειγμένα για έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Superleague, ενώ το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση, με προοπτική μεταπώλησης για το μέλλον.

Μένει να μάθουμε εάν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως με τη σεζόν που κάνει ο Γκαρσία θα αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνοί" Αλέφαντου: "Έγκλημα ο προπονητής, παιδική χαρά η ομάδα - Δεν υπάρχει τίποτα, διάλυση"