Facebook Pixel ΑΕΚ - Μιχάλης Μπακάκης: «Καμία δικαιολογία - Καταλαβαίνω τον κόσμο»
| 2019-03-10 00:05:00

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μπακάκης: «Καμία δικαιολογία - Καταλαβαίνω τον κόσμο»

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μπακάκης: «Καμία δικαιολογία - Καταλαβαίνω τον κόσμο»

Έδωσε το σύνθημα για το Κύπελλο ο Έλληνας μπακ της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Μιχάλης Μπακάκης: Καμία δικαιολογία δεν έχει η Ένωση σύμφωνα με τον Μιχάλη Μπακάκη για την εικόνα της στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά, όσα δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι:

Για το αποτέλεσμα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλοι για αυτό το αποτέλεσμα. Δώσαμε τα πάντα αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το ντέρμπι. Το θέλαμε πάρα πολύ, όλοι προσπάθησαν, όλα τα παιδιά δώσαμε το 100%, είδαμε ακόμη κι ο Τσιγκρίνσκι ότι ήθελε να παίξει από την αρχή. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ότι η ομάδα δεν έφτιαξε ευκαιρίες: «Πρέπει να κοιτάξουμε σίγουρα το ότι δεν φτιάχνουμε ευκαιρίες. Είχαμε την κατοχή σε όλο το ματς, ήμασταν καλύτεροι, αλλά σε ένα ακόμη ματς δεν βρήκαμε την τελική πάσα και το τελείωμα όπως και με τον Άρη. Πρέπει να βρούμε λύση. Τώρα θέλουμε το Κύπελλο, είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει μείνει. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να ψάχνουμε τη νίκ. Πρέπει να το δείχνουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια: «Πολλά παιδιά έχουμε παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε και πολύ νωρίς την προετοιμασία και βλέπουμε ότι αρκετά άτομα παίζουμε συνέχεια. Θα έρθει κούραση, λογικό είναι. Φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο ότι πηγαίνουμε δεύτεροι στην μπάλα, αυτό είναι δείγμα κούρασης. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη να ξεπεράσουμε την κούραση και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει το Κύπελλο και νίκες ως το τέλος στο πρωτάθλημα».

Για την κατάστασή του: «Έφαγα πολλά χτυπήματα σήμερα, αλλά δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, θα είμαι μια χαρά και για την Εθνική».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, είμαστε πρωταθλητές και φέτος δεν τα έχουμε πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, θέλει να βλέπει κυρίαρχη την ομάδα, να βλέπει νίκες. Εμείς δεν έχουμε πάρει ντέρμπι και σήμερα ο κόσμος περίμενε τη νίκη. Είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι, όχι μόνοι οι οπαδοί. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν παίζουμε αυτό που μπορούμε και θέλουμε. Ελπίζω στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags