Ο αστικός μύθος υποστηρίζει πως η τελευταία επιθυμία του Ρομπέρ Λουί-Ντρεϊφούς, ήταν η γυναίκα του να συνεχίσει να διοικεί τη Μαρσέιγ. Ο καημός του τότε ιδιοκτήτη της ομάδας ήταν να μείνει στην οικογένεια, ώστε μεγαλώνοντας να την αναλάβουν τα τρία παιδιά τους. Ο Ρομπέρ απεβίωσε (από λευχαιμία) τον Ιούλιο του 2009 και τότε το κουμάντο βρέθηκε στα χέρια της Μαργκαρίτα Λουί-Ντρεϊφούς ή αλλιώς Μαργκαρίτα Μπογκντάνοβα.

Έκτοτε άρχισε να γιγαντώνεται ο μύθος γύρω από το όνομα και τις πρακτικές της. Άλλωστε ο θρύλος που προϋπήρχε της ανάληψης της ηγεσίας από εκείνη, ήταν αρκετός για να την κάνει ξακουστή στον κόσμο της Ligue 1 και όχι μόνο. Ποια είναι όμως η τσαρίνα της Μασσαλίας και πώς βρέθηκε στο τιμόνι της Ολιμπίκ;

Πρόκειται για μια Ρωσίδα που αρνείται να αποκαλύψει την ηλικία της. Οι καλόπιστοι την κάνουν 40άρα και οι εχθροί της συκοφαντούν πως βρίσκεται κοντά στα 50. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην Αγία Πετρούπολη, όπου γεννήθηκε. Το 1992 που παντρεύτηκε τον 46χρονο τότε Ρομπέρ που ακόμα δεν είχε μπλέξει με τη Μαρσέιγ. Αυτό θα γινόταν δύο χρόνια αργότερα. Τότε άπαντες σκέφτηκαν ότι θα πρόκειται για κάποια Ρωσίδα που κόλλησε στον πλούσιο Ντρεϊφούς για τα λεφτά του.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr