ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις το παραμικρό. Αν μη τι άλλο, στην περίπτωση, στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, δεν υπήρχαν και πολλά να ειπωθούν. Από το πιθανό διαζύγιο στις αρχές του έτους, με τον Αφρικανό στόπερ να ζητά συμβόλαιο... Χατσερίντι προκειμένου να συναινέσει στην επέκταση του συμβολαίου του και τον ΠΑΟΚ, παρά τις συνεχείς αυξήσεις στις προσφορές του, να μην τον καλύπτει.

Κοντά όμως στα τέλη της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε πάνω του. Συναντήθηκε με τον παίκτη και ουσιαστικά του... απέσυρε όλους τους ενδοιασμούς, συμφωνώντας τότε, εκεί, στη συγκεκριμένη συνάντηση στην παραμονή του.

Στο sportdog το είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, πως παρότι δεν είχε αποτυπωθεί σε χαρτί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, εν τούτοις, ο λόγος των δύο συγκεκριμένων πλευρών ισοδυναμούσε με... χίλια συμβόλαια.

Και πως το μόνο που απέμενε ήταν η διευθέτηση των λεπτομερειών, με το πιθανότερο σενάριο να συνίσταται στην υπογραφή και στις ανακοινώσεις, κάπου κοντά και γύρω με τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Αυτή πλέον απέχει λίγες εβδομάδες και όπως φαίνεται τα πάντα κινούν βάσει... σχεδίου, αφού χθες, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με ποστάρισμά του στο Instagram, χωρίς να πει λέξη, παρά μόνο με τέσσερα emoticons, σε φόντο την "φλεγόμενη" Τούμπα έστειλε -όπως ερμηνεύτηκε- ξεκάθαρο μήνυμα πως και τα (άλλα) χαρμόσυνα πλησιάζουν για τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Κάτι που πλέον αποτυπώνεται και στο ρεπορτάζ, αφού δεν είναι μόνο το… sportdog που το επισημαίνει, αλλά κάθε μέσο που ασχολείται με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αναφέροντας τις βασικές παραμέτρους της συμφωνίας, που θέλει τον έμπειρο στόπερ να παίρνει τη χρονική διάρκεια που ήθελε (τριετές συμβόλαιο) έναντι ετήσιων απολαβών 1 εκατ. ευρώ.

Όχι ακριβώς στις απαιτήσεις του παίκτη, αλλά σίγουρα μπαίνει στο club των "εκατομμυριούχων" στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του έφτασε να ανεβάζει την προσφορά του περίπου 300.000 ευρώ προκειμένου να πείσει τον καλύτερο κατά πολλούς κεντρικό αμυντικό του ελληνικού πρωταθλήματος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρήνος σε όλη την Τούμπα - "Έφυγε" ξαφνικά σπουδαίος άσος