ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ:  Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης ήδη καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη.

Μάλιστα, οι επερχόμενες εξελίξεις δείχνουν ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας. Μπορεί η παραμονή του Ισπανού τεχνικού να μην έχει «κλειδώσει», ωστόσο το γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του συσκέπτονται με τον Ανδαλουσιανό προπονητή για την καινούργια σεζόν δείχνει πολλά.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Λυμπερόπουλου και των συνεργατών του με τον Χιμένεθ προκειμένου να καταλήξουν στο μέρος όπου η Ένωση θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

Ο «Λύμπε» τσέκαρε πρόσφατα το προπονητικό κέντρο της Άλμερε στην Ολλανδία καθώς και ορισμένες ακόμα εγκαταστάσεις στην ίδια χώρα,  όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Όλα δείχνουν πως το Κιέλτσε της Πολωνίας είναι η επικρατέστερη επιλογή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς ο Χιμένεθ είχε μείνει ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις, όταν είχε βρεθεί εκεί με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017.