Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ράγκναρ Σίγκουρντσον
| 2019-04-10 20:35:00

Άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - Θέλει deal με Σαββίδη - Έχει το "χάμερ" - 4+2 από Μαρινάκη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - Θέλει deal με Σαββίδη - Έχει το "χάμερ" - 4+2 από Μαρινάκη;

"Τρέχει" τον ΠΑΟ. Απίθανος στόχος. Ποιος κάνει παιχνίδι;

Ολυμπιακός: Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάρτιν Νταλίν έχει δουλέψει – και καλά – στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ο παλαίμαχος Σουηδός επιθετικός και νυν ατζέντης, δραστηριοποιείται μεταγραφικά στη χώρα μας, συνεργαζόμενος με διάφορες ομάδες και πραγματοποιώντας μερικά εξαιρετικά deals.

Εκ των πραγμάτων, οι επισκέψεις του στα μέρη μας, συχνές. Αυτές τις μέρες πραγματοποιεί μία ακόμη, έχοντας περάσει τόσο από την Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη. Στην πρωτεύουσα έχει πελάτη, τον Νίκλας Χουλτ, το συμβόλαιο του οποίου στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και εκκρεμότητες με τον Παναθηναϊκό λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην «πράσινο», Ράσμους Τελάντερ.

Στον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή δεν έχει κάποιον ποδοσφαιριστή, στο παρελθόν βέβαια (ο πιο πρόσφατος) ήταν αυτός που είχε φέρει στους «ερυθρόλευκους» τον Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ δεν εκπροσωπεί κανέναν ούτε στον ΠΑΟΚ, παρότι είναι διαχρονική η επιθυμία του να κάνει δουλειά με τον «δικέφαλο» του Ιβάν Σαββίδη.

Το όνομα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο πελατολόγιο του και ανακυκλώθηκε τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον. Ο 32χρονος διεθνής Ισλανδός στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ροστόβ και φέρεται να έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», οπότε εύλογα, η παρουσία του Νταλίν στην Αθήνα, ήταν λογικό να προκαλέσει σκέψεις.

Ψάχνοντας όμως τα δεδομένα της υπόθεσης, οι σκέψεις παραμερίζονται. Ο Σίγκουρντσον έχει ανανεώσει τον περασμένο Ιούλιο με τον ρωσικό σύλλογο, έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του και υπάρχει η (κοινή) option για μονοετή επέκταση του. Η ομάδα του πηγαίνει καλά στο φετινό ρωσικό πρωτάθλημα, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν έχει τεθεί το παραμικρό θέμα πώλησης του, ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις στους συμπατριώτες του έχει τονίσει πως είναι καλά στο Ροστόβ.

Ακόμη όμως και αν έμπαινε θέμα παραχώρησης του, οι εκτιμώμενες αξιώσεις του ρωσικού συλλόγου δεν θα έπεφταν κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος αμοιβόμενος τώρα με ένα πόσο που προσεγγίζει τα 2 εκατ. μετατρέπεται σε όνειρο θερινής νυκτός για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση - βόμβα για Ντουρμισάι - «Εμπόδια» σε Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανένας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags