Μηνάς Λυσάνδρου – ΑΕΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ, μετά την παραίτηση του προέδρου Βαγγέλη Μπαταγιάννη.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά από έντονες πιέσεις, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το… οκ ώστε να κατέβει ως υποψήφιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, που θεωρείται πλέον κα αδιαφιλονίκητο φαβορί!
Να θυμίσουμε πως πέρυσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είχε συναινέσει στο ενδεχόμενο ο Λυσάνδρου να μπει στην Super League, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε και λόγω των πιέσεων από πολλές ΠΑΕ που υπήρξαν, είπε το «ναι» και κατά συνέπεια η υποψηφιότητα Λυσάνδρου έχει "κλειδώσει" και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει έτερη υποψηφιότητα.
Ωστόσο, όλα δείχνουν πλέον, ότι το κορυφαίο στέλεχος της ΑΕΚ θα είναι κοινής αποδοχής και θα κατέβει χωρίς αντίπαλο!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο