Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρομπέρτο: Έτοιμη λύση αν αποχωρήσει ο Σα
| 2019-04-18 11:52:00

Βόμβα Μαρινάκη: Έτσι θα τρελάνει τους Ολυμπιακούς - "Έτοιμο" deal, πότε θα γίνει - Αποκάλυψη-φωτιά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μαρινάκη: Έτσι θα τρελάνει τους Ολυμπιακούς - "Έτοιμο" deal, πότε θα γίνει - Αποκάλυψη-φωτιά!

Επιστροφή που "ρίχνει" το Καραϊσκάκη. Ποιον θα "καθαρίσει";

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Εκατέρωθεν. Και αυτή του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό ήταν και δυνατή και αμοιβαία. Ο προ τριετίας "χωρισμός" επιβεβλημένος τότε, αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά του.

Και ο Ολυμπιακός, παρότι είχε ξοδέψει ένα τσουβάλι λεφτά για να τον αγοράσει (πάνω από 5 εκατ. ευρώ) και έχοντας πρακτικά "αναστήσει" την καριέρα του, δεν στάθηκε εμπόδιο σε αυτήν την ανθρώπινη επιθυμία του Ρομπέρτο, επιτρέποντας του ουσιαστικά τον επαναπατρισμό.

Στην Ισπανία βέβαια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο 33χρονος πλέον τερματοφύλακας, αφού στις τρεις του χρονιές σε Εσπανιόλ και Μάλαγα, μόνο με τους Ανδαλουσιάνους, πέρυσι, ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Έτσι, οι Καταλανοί δεν πρόκειται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, είναι συνεπώς ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και από τη στιγμή που οι οικογενειακοί λόγοι δεν (φαίνεται να) συντρέχουν πλέον, σημερινό δημοσίευμα από το "ΦΩΣ" τον επαναφέρει στο κάδρο του Ολυμπιακού.

Και εδώ ίσως να είναι και το ζουμί της εν λόγω είδησης, αφού επισημαίνεται το "κόλλημα" που έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετές μέρες με το θέμα της μονιμοποίησης της παραμονής του Ζοσέ Σα. Κάτι οι διαφορές που έχουν προκύψει με την Πόρτο, τόσο στο θέμα της πληρωμής των 2 εκατ. ευρώ (κατ’ άλλους 2,5) της option αγοράς του Πορτογάλου τερματοφύλακα, κάτι οι διαφορές για το ύψος επαναγοράς που θα διατηρεί (βάσει της συμφωνίας δανεισμού) η Πόρτο (ύψους 5 εκατ. ευρώ) και κάτι -πλέον-και οι απαιτήσεις του ίδιου του Σα, οι οποίες φαίνεται τη δεδομένη στιγμή πως είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο (εδώ, δεν βάζει "πλάτη" ο μάνατζερ του, ο Ζόρζε Μέντες;;;), έχουν μετατρέψει  μια υπόθεση που έμοιαζε προ ολίγου τυπική, σε σίριαλ με άγνωστη κατάληξη.

Η αισιοδοξία εκ μέρους των Πειραιωτών για αίσιο -τελικά- φινάλε στη συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει, ωστόσο όσο ο καιρός περνάει (και έχει περάσει αρκετός) είναι απολύτως λογικό να εξετάζουν την αγορά προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν τελικά οι διαπραγματεύσεις και ο Ζοσέ Σα δεν παραμείνει στον Πειραιά. Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο γνωστός, αγαπημένος και ελεύθερος Ρομπέρτο σίγουρα θα είναι μια λύση που θα καλοδέχονταν οι "ερυθρόλευκοι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags