Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα εντυπωσιακά και έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, οι τιμωρίες την έφεραν μόλις στη δέκατη θέση, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.
Το πιο θετικό στοιχείο της αγωνιστικής χρονιάς για το Τριφύλλι είναι πως έχτισε βάσεις για το μέλλον, αναδεικνύοντας νέους πρωταγωνιστές. Παίκτες όπως ο Γιάννης Μπουζούκης, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Φάνης Μαυρομμάτης ηγήθηκαν της ομάδας, ενώ αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και τις πρώτες του συμμετοχές έκανε ο Κώστας Αποστολάκης. Κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε καλά.
Πίσω από αυτούς υπάρχουν κι άλλοι ταλαντούχοι παίκτες που… έρχονται, με τρανό παράδειγμα τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, παίζοντας ως βασικός στο ματς με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν ξεχώρισε με την απόδοσή του και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για ένα ιδιαιτέρως ταλαντούχο παιδί, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ηγετικά χαρακτηριστικά, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Οι Πράσινοι πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητές του και δεν είναι τυχαίο ότι έκαναν τα πάντα για να τον «κλέψουν» από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε νεαρή ηλικία. Τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Αθανασακόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τον Ωλενιακό Πατρών.
Ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή του, αφού πρώτα χρειάστηκε ο Τάκης Φύσσας να ταξιδέψει στην Πάτρα και να πείσει το οικογενειακό περιβάλλουν του πιτσιρικά ότι το μέλλον του πρέπει να είναι στο Τριφύλλι.
Η αρχή έγινε, με τον Αθανασακόπουλο να παίρνει το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα, δείγμα του πόσο τον πιστεύει ο Γιώργος Δώνης. Ο νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να γίνει ακόμα καλύτερος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σταδιακά θα παίρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του και εάν τις εκμεταλλευτεί, δεν αποκλείεται του χρόνου να μιλάμε για το νέο «παιδί-θαύμα» του Παναθηναϊκού.