Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν τρελαίνεται ο πρώην - Είναι... κοντός - Μόνο για τον Φορτούνη
| 2019-05-01 19:09:00

Δεν τρελαίνεται ο πρώην - Είναι... κοντός - Μόνο για τον Φορτούνη - Άλλο ο Μαζουακού

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν τρελαίνεται ο πρώην - Είναι... κοντός - Μόνο για τον Φορτούνη - Άλλο ο Μαζουακού

Τρελά σενάρια στο λιμάνι. Τον "σκοτώνουν"; Διάβασε για να ξέρεις...

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Συνεχίζεται η ανακύκλωση των δημοσιευμάτων αναφορικά με τον Λεονάρντο Κούτρη. Άλλα προέρχονται από ελληνικές πηγές, πηγαίνουν στο εξωτερικό, αναμεταδίδονται εκεί και ως… νέα, γράφονται ξανά στα ελληνικά media και άλλα, απλώς ανακυκλώνουν παλιά ρεπορτάζ. Και κάπως έτσι, η… ζωή και η σεναριολογία για τον διεθνή αριστερό μπακ, καλά κρατεί.

Τελευταία αναφορά, χθεσινή αγγλικών media που θέλει τη Γουέστ Χαμ να εξετάζει σοβαρά τον Κούτρη, εμπλέκοντας μάλιστα στην ιστορία και τον αθλητικό διευθυντή των "σφυριών", τον Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος είχε διατελέσει για ένα φεγγάρι τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό (χωρίς μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια).

Είναι γεγονός πως η Γουέστ Χαμ αναζητά αριστερό μπακ. Όχι όμως ως προτεραιότητα της, αφού τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ της υπάρχουν δύο (ο Κρίσγουελ και ο Μαζουακού), χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν και την ερχόμενη χρονιά. Τώρα πάντως που μιλάμε, οι Λονδρέζοι δεν "καίγονται" για αριστερό μπακ.

Επίσης γεγονός πως ο Ουσίγιος, έστω και από σπόντα, έχει δει τον Κούτρη. Τον θεωρεί καλό ποδοσφαιριστή, αλλά όχι επιπέδου Πρέμιερσιπ. Και σε επίπεδο εμπειρίας και σωματομετρικά, αφού πλέον, πρόθεση της Γουέστ Χαμ (και όχι μόνο, αλλά και άλλων αρκετών αγγλικών συλλόγων) είναι οι ακραίοι μπακ που αγοράζονται να έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο και ύψος τουλάχιστον 1.78-1.80. Του Κούτρη είναι μόλις στο 1.70.

Ακόμη όμως και αυτά να προσπεραστούν και η Γουέστ Χαμ όντως να μετουσιώσει το όποιο (και αν…) ενδιαφέρον της σε πρόταση,  δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπακός. Εδώ για τον Μαζουακού, που απέκτησε πριν χρόνια, έδωσε 7,5 εκατ. ευρώ, έναν δηλαδή ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από την τρέχουσα του Κούτρη. 

Ή, για να το πούμε διαφορετικά, ο ίδιος ο Ουσίγιος έλεγε στις επισκέψεις του στην Αθήνα πως για τον Φορτούνη, που θα μπορούσε να κάνει κίνηση η Γουέστ Χαμ, το ταβάνι της θα ήταν 8-10 εκατ. ευρώ. Αναλογικά και μόνο, πόσο μπορεί να είναι το αντίστοιχο πλαφόν για τον Κούτρη; Σίγουρα πάντως όχι στα μέτρα και στις επιθυμίες των "ερυθρολεύκων"…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Στον... αέρα η σίγουρη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Τρελή "χυλόπιτα" στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags