Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ είναι έτοιμοι να δώσουν οι Πειραιώτες για την απόκτηση του Ματιέ, που στα 35 του χρόνια παραμένει σε άριστη κατάσταση και, φυσικά, μπορεί να αποδώσει στο τοπ επίπεδο.
Το όνομα του Γάλλου αμυντικού έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στη θέση του στόπερ και φαίνεται ότι είναι έτοιμος να δώσει πολλά χρήματα, προκειμένου να συγκινήσει τον πεπειραμένο αμυντικό.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που την ίδια αναφορά έχουν πρωτοσέλιδα σήμερα, τόσο ο Πρωταθλητής όσο και η SportDay...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο