ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Εμίλ Ντίκα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον τεχνικό του Δικέφαλου, σε δηλώσεις του σε ρουμανικό σάιτ.
Μεταξύ άλλων ο Ντίκα τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για τον Ράζβαν, θέλω να τον συγχαρώ για αυτά που έκανε στην Ελλάδα. Σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ενός παραδοσιακά μεγάλου συλλόγου στην Ελλάδα. Έχω παίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που πέτυχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Είναι σημαντικό που ένας Ρουμάνος προπονητής κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια. Ελπίζω να κερδίσει και το Κύπελλο, για να μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως ο πρώτος προπονητής, που κατακτά το νταμπλ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο