Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Πωλείται μόνο με πάνω από 20 εκατ. ευρώ
| 2019-05-09 22:20:00

Μόνο με 20+ εκατομμύρια - Αυτό είναι το κακό - Στον Ολυμπιακό ο παικταράς - Θα βρεθεί... τρελός;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο με 20+ εκατομμύρια - Αυτό είναι το κακό - Στον Ολυμπιακό ο παικταράς - Θα βρεθεί... τρελός;

Δεν... μασάνε οι Πειραιώτες. Τινάζουν την μπάνκα, απίθανο deal.

Ολυμπιακός: Για τον Μαντί Καμαρά, λίγο πολύ, η κατάσταση είναι γνωστή και δεδομένη. Εντυπωσιακό μπάσιμο στη σεζόν, τεράστια η άνοδος της χρηματιστηριακής του αξίας, ανάλογο το ενδιαφέρον και η ποιότητα των ομάδων που αυτή προκάλεσε. Μοιραία, οι αξιώσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του αφρικανού μέσου πήγαν στον… Θεό. Οι «ερυθρόλευκοι» διαρρέουν πως οτιδήποτε δεν έχει το «2» μπροστά από την πρόταση (δεκάδων εκατομμυρίων εννοείται) δεν είναι ικανή να τους συγκινήσει.

Και αυτές οι αξιώσεις, κακά τα ψέματα, λειτουργούν αποτρεπτικά, ειδικά αν συνυπολογιστεί το μέτριο ή έστω, όχι εφάμιλλο του πρώτου μισού, δεύτερο μισό της σεζόν του Καμαρά. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν ξεχωρίσει τον Αφρικανό. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει ομάδα που να μην τον έχει… τσεκάρει από όσους τουλάχιστον βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το κακό, το αρνητικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ακριβώς αυτές οι απαιτήσεις τους. Για παράδειγμα, όπως αυτό προέκυψε από σημερινό δημοσίευμα στην Αγγλία και θέλει την Γουότφορντ, όχι μόνο να ενδιαφέρεται (που είναι γνωστό) αλλά και ετοιμάζει πρόταση για τον Καμαρά, ύψους 12 εκατ. ευρώ. Κάτι που θα επισημοποιηθεί όταν και εφόσον αποχωρήσει ο Ντουκουρέ, ο νυν δηλαδή βασικός χαφ του αγγλικού συλλόγου (θα πωληθεί…).

Ακόμη όμως και αυτό το ποσό δύσκολα θα κάνει τον Ολυμπιακό να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως όταν θέτουν μια τιμή για έναν ποδοσφαιριστή τους, δεν κάνουν σκόντο, δεν κάνουν εκπτώσεις. Εχουν την εμπειρία πλέον να γνωρίζουν πως η τιμολόγηση τους, ακόμη και αν μοιάζει υπερβολική, κινείται πάντα στο πλαίσιο της αγοράς. Η έστω, έχουν την τεχνογνωσία πλέον να φτάσουν τις προσφορές στο επίπεδο που οι ίδιοι θέλουν.

Γι’ αυτό και η σημείωση στο σημερινό ρεπορτάζ από την Αγγλία, πως ο Ολυμπιακός έχοντας θέσει ως μίνιμουμ ποσό για συζητήσεις τα 20 εκατ. ευρώ και γνωρίζοντας πως δύσκολα θα φτάσει φέτος τέτοια πρόταση για τον Καμαρά, θέλει να τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο στο ρόστερ προκειμένου να η τιμή του να φτάσει ακριβώς σε αυτό το επίπεδο που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Και τώρα, αρχές Μάϊου, παρά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Αφρικανό, το εν λόγω σενάριο μοιάζει το πιθανότερο. Εκτός αν βρεθεί κάποιος… τρελός που ικανοποιήσει, τώρα, άμεσα τον Ολυμπιακό. Η Γουότφορντ πάντως, δεν θα είναι… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό σχόλιο: Απαγορευμένο για Ολυμπιακό - Υπάρχει εξάρτηση, χάνει τη θέση του ο Φορτούνης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags