Φερνάντο Βαρέλα- Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ νίκησε ξανά την ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Έτσι ο Δικέφαλος έκλεισε με ονειρικό τρόπο μια μαγική σεζόν, που ολοκληρώθηκε με το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο Τσούμπα Άκπομ κέρδισε για πάντα μια θέση στις καρδιές των φίλων του Δικεφάλου χάρη στο νικητήριο γκολ που πέτυχε και την ανάδειξή του σε MVP του τελικού, όμως ο πραγματικός ήρωας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν άλλος.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Βαρέλα, που ήταν πραγματικά συγκλονιστικός στον αποψινό τελικό. Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αρχηγική του προσωπικότητα, ο Αφρικανός αρνήθηκε να βγει από το ματς, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με θλάση στον αριστερό δικέφαλο από το 28o λεπτό!

Αν και ήταν εμφανές πως πονούσε, ο Βαρέλα δεν δεχόταν με τίποτα να βγει από το ματς, το οποίο έβγαλε ολόκληρο με αυταπάρνηση και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Όλα αυτά τη στιγμή που το μέλλον του Αφρικανού μπακ δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Μπορεί το θέμα να έχει «κολλήσει» και τα σενάρια που ακούγονται να είναι πολλά, ωστόσο ο Βαρέλα έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι έχει «δεθεί» πολύ με την εξέδρα, αποτελώντας έναν από τους αγαπημένους των οπαδών.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρει να επιβραβεύει τις «σημαίες» του ΠΑΟΚ για την προσφορά τους και δεν φοβάται να πάρει πάνω του δύσκολα θέματα. Προφανώς, οι επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν εξελίξεις για το θέμα του Βαρέλα, ωστόσο μετά την αποψινή του εμφάνιση, το ενδεχόμενο της παραμονής του κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μεθυστικός» ο Κόλκας: "Κακομαθημένη πρωτεύουσα, ούτε στα όνειρά σου - Το πέναλτι ήταν..."