Facebook Pixel Sportdog.gr | Ενημερώθηκε ο Χιμένεθ για το διαζύγιο - Αυτός θα είναι νέος προπονητής στην ΑΕΚ - Έρχεται άμεσα!
| 2019-05-25 17:09:00

Ενημερώθηκε ο Χιμένεθ για το διαζύγιο - Αυτός θα είναι νέος προπονητής στην ΑΕΚ - Έρχεται άμεσα!

Sportdog Team
Ενημερώθηκε ο Χιμένεθ για το διαζύγιο - Αυτός θα είναι νέος προπονητής στην ΑΕΚ - Έρχεται άμεσα!

Ο Ισπανός σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με το ζήτημα του προπονητή. Εξάλλου ήταν ένα θέμα που αιωρούταν μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Ένωσης ότι υπάρχει η πρόθεση ενεργοποίησης της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο για λύση της συνεργασίας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές για ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι του διαζυγίου με τον 55χρονο τεχνικό να λαμβάνει το ποσό του μπάι-άουτ που προβλέπεται.

Έτσι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον αντικαταστάτη του Ανδαλουσιανού τεχνικού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Πρόκειται για Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το Sportdog σε σχετικό θέμα, έχει αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Από βοηθός του Πάουλο Φονσέκα στη Σαχτάρ, έκανε το μπαμ με έναν εντυπωσιακό 1,5 χρόνο στη Ρίο Αβε, προτού μετακομίσει στη Ναντ, όπου έκατσε ελάχιστα (8 ματς μόνο) και εν συνεχεία για λίγο περισσότερο (15 ματς) στη Θέλτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags