Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Πάει Αγγλία αν πωληθεί η Νιούκαστλ
| 2019-05-29 15:54:00

Ντιλ πολλών εκατομμυρίων για Βλαχοδήμο – Απίστευτο σενάριο μεταγραφής για τον Έλληνα κίπερ!

Sportdog Team
Ντιλ πολλών εκατομμυρίων για Βλαχοδήμο – Απίστευτο σενάριο μεταγραφής για τον Έλληνα κίπερ!

Αν συμβεί αυτό θα είναι από τα ανήκουστα.

Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ τοποθετεί πορτογαλικό δημοσίευμα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με ένα σενάριο που μπορεί να φαντάζει επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν παύει να έχει βάση. Όπως αναφέρει η O'Jogo, η Νιούκαστλ, πολύ σύντομα θα έχει αλλάξει ιδιοκτησία.

Οι μετοχές θα περάσουν στα χέρια του ετεροθαλή αδερφού του Σεΐχη Μανσούρ, τον Σεΐχη Καλέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Νεαγιάν από το Άμπου Ντάμπι. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται να φέρουν εξελίξεις στην καριέρα του Έλληνα τερματοφύλακα.

Και αυτό γιατί η παραμονή του Ράφα Μπενίτεθείναι η επιθυμία του διαφαινόμενου νέου αφεντικού, και όπως σημειώνει το δημοσίευμα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο η πωληση του οποίου θα φέρει χρυσάφι στη Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα αξιώνει για να παραχωρήσει τον 25χρονο γκολκίπερ το ποσό των 13,2 εκατ.Ευρώ.

Το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού είναι πολύ hot αυτήν την περίοδο. Ο παίκτης, όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog, κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή, σοβαρά και ψηλά, στις λίστες τουλάχιστον δέκα ομάδων της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags