Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρόμος ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα – Απίστευτες δηλώσεις από Άγγλο!
| 2019-05-29 18:02:00

Τρόμος ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα – Απίστευτες δηλώσεις από Άγγλο!

Sportdog Team
Τρόμος ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα – Απίστευτες δηλώσεις από Άγγλο!

Ακούει για Ελλάδα και του έρχονται περίεργες αναμνήσεις.

Αξέχαστος έχει μείνει για τον Ντέιβιντ Σίμαν ο πρώτος αγώνας της Αρσεναλ με τον ΠΑΟΚ για το τότε Κύπελλο UEFA. Με αφορμή τη αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» με την Τσέλσι στον τελικό του Europa League, ο παλαίμαχος διεθνής Αγγλος τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα «Sun» για τις αναμνήσεις του από την παρουσία της Αρσεναλ στον θεσμό.

Ο Άγγλος παλαίμαχος τερματοφύλακας έφερε στο νου του τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου η Αρσεναλ έχασε με 1-0 με το γκολ του Φραντζέσκου. Οι δηλώσεις του κάνουν αίσθηση.

«Θυμάμαι όταν παίζαμε σε Ελλάδα και Τουρκία. Βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Εκπληκτική και τρομακτική ατμόσφαιρα.

Θυμάμαι το 1997 που αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ, ήταν μια απόλυτη τρέλα. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και όλο το γήπεδο μας γιούχαρε. Ξαφνικά όταν βγήκε ο ΠΑΟΚ για προθέρμανση όλο το γήπεδο ξεκίνησε να φωνάζει ένα σύνθημα. Είχα μείνει έκπληκτος.

Χάσαμε εκείνο το ματς με 1-0 αλλά η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για την καυτή Τούμπα, ο θρυλικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ.

Υπενθυμίζεται, ότι από εκείνο το ζευγάρι προχώρησε ο ΠΑΟΚ, χάρη στο 1-1 του Χάιμπουρι με το χαρακτηριστικό τέρμα του Ζήση Βρύζα, ο οποίος ισοφάρισε στο 87' και χάρισε μία ιστορική πρόκριση στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags