Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ακόμα μια διάκριση ήρθε για τον Λέο Ζαμπά, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου επιλέχθηκε στην καλύτερη λάτιν ενδεκάδα του Europa League.
| 2019-06-01 12:44:00

Το κανόνι του ΠΑΟΚ τα σαρώνει όλα - Αποθέωση για τον... αγαπημένο του Σαββίδη

Sportdog Team
Το κανόνι του ΠΑΟΚ τα σαρώνει όλα - Αποθέωση για τον... αγαπημένο του Σαββίδη

Από τους καλύτερους παίκτες του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν.

ΠΑΟΚ: Ακόμα μια διάκριση ήρθε για τον Λέο Ζαμπά, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου επιλέχθηκε στην καλύτερη λάτιν ενδεκάδα του Europa League.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "balonlatino.net" έφτιαξε την εν λόγω ενδεκάδα και σχολίασε:

"Μπορεί ο Ζαμπά να είναι ο πιο άγνωστος ποδοσφαιριστής αυτής της ιδανικής ενδεκάδας, αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που άφησε άριστες εντυπώσεις στους αγώνες που έπαιξε και ήταν το καλύτερο δεξί χαφ από τους Λατίνους που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση. Η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων αλλά ο ίδιος έκανε το καλύτερο δυνατό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε άλλα τρία γκολ μοιράζοντας τρεις ασίστ".

Αναλυτικά η εν λόγω ενδεκάδα αποτελείται από τους: Νέτο (Βαλένθια), Ντέιβιντ Άμπραχαμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Σίντνεϊ (Μπέτις), Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη), Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ) Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Μπέτις), Γουίλιαν (Τσέλσι) και Εμίλιο Ζελάγια (Απόλλων Λεμεσού).
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags