Facebook Pixel Ολυμπιακός – Μαντί Καμαρά: Απέρριψε πρόταση 10 εκατ. από τη Νιμ - "Έρχεται" η Μαρσέιγ
| 2019-06-08 18:47:00

Ποιος Φορτούνης; - Άλλος θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα - "Όχι" σε τρελά λεφτά, "σκάει" νέα πρόταση!

Sportdog Team
Ποιος Φορτούνης; - Άλλος θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα - "Όχι" σε τρελά λεφτά, "σκάει" νέα πρόταση!

Χαμός με μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός – Μαντί Καμαρά: Οι μετοχές του Αφρικανού μέσου βρίσκονται στα ύψη μετά την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με 6 γκολ σε 36 συμμετοχές, οι 10 εκ των οποίων στο Europa League.

Οι «μνηστήρες» για τον άσο από τη Γουινέα είναι πολλοί, με την εφημερίδα «Real News» να αναφέρει πως η γαλλική Νιμ έκανε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν. Αφενός δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν οποιαδήποτε προσφορά κάτω των 15 εκατομμυρίων για τον Καμαρά και αφετέρου περιμένουν το Κόπα Άφρικα, όπου ο 22χρονος θα αγωνιστεί με την εθνική Γουινέας, αφού μια καλή παρουσία στη διοργάνωση μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την τιμή του.

Η Νιμ πολύ δύσκολα μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, όμως το ρεπορτάζ επισημαίνει πως για τον παίκτη είναι πολύ πιθανό να καταθέσει άμεσα πρόταση η Μαρσέιγ, που παρακολουθεί εδώ και καιρό Μαντί Καμαρά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται, από τη στιγμή που εκκρεμεί το Κόπα Άφρικα και ο διεθνής άσος έχει την ευκαιρία να «λάμψει» με την εθνική του ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags