Facebook Pixel Απίστευτο ντιλ 6 εκατ.Ευρώ
| 2019-06-22 20:45:00

Απίστευτη προσφορά 6 εκατ.Ευρώ – Βλέπουν Ολυμπιακό και ρίχνουν άκυρο

Sportdog Team
Απίστευτη προσφορά 6 εκατ.Ευρώ –  Βλέπουν Ολυμπιακό και ρίχνουν άκυρο

Ένα σενάριο που κανείς δεν θα το πίστευε.

Η Βικτόρια Πλζεν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η τσεχική ομάδα θα τα δώσει όλα για όλα στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες, γι'αυτό και δεν θέλει να έχει απώλεια σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι οι δευτεραθλητές Τσεχίας δέχτηκαν άκρως δελεαστική πρόταση για τον Πάτρικ Χροσόφσκι. Πρόκειται για τον Σλοβάκο μέσο της ομάδας, ο οποίος πέρσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας 43 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ, σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον 27χρονο η Γκενκ προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι Τσέχοι θέλουν να τον κρατήσουν τον 27χρονο μέσο τουλάχιστον για τα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο παραώρησής του.

Ήδη το όνομα που υπάρχει στα υπόψιν για την ενίσχυση στο κέντρο της Βικτόρια είναι ο Κάλβαχ, ενώ υπάρχουν και έτοιμες λύσεις όπως οι Χόραβα, Προχάτσκα, Μπούχα και Γιάνοσεκ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στις 23 Ιουλίου, στην Τσεχία και ο επαναληπτικός του Καραϊσκάκη στις 30 του ιδίου μηνός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags