Ιβάν Σαββίδης: Το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου κινητοποιεί τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίο καλούνται να βρουν άμεσα αντικαταστάτη, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι διαδικασίες τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς για να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής για τον Δικέφαλο, με τον Ιβάν Σαββίδη, πάντως, να εμφανίζεται διατεθειμένος να «χτυπήσει» κορυφαίο όνομα, κυνηγώντας ακόμα και πολύ δύσκολες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον Άμπελ Φερέιρα,  προπονητή της πορτογαλικής Μπράγκα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου, Αντώνη Οικονομίδη, ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση για τον 40χρονο προπονητή, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 12.5 εκατ. ευρώ. Η προσφορά απορρίφθηκε, όμως είναι ενδεικτική της πρόθεσης του ΠΑΟΚ να τα δώσει όλα για προπονητή από το «πάνω ράφι».



Κατά τα άλλα, το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε και εξακολουθεί να «παίζει» για τον Δικέφαλο είναι αυτό του Μάσιμο Καρέρα, τεχνικού με αξιοπρόσεκτη καριέρα και παρουσία σε Γιουβέντους και Εθνική Ιταλίας μεταξύ άλλων.

Στο κάδρο των υποψηφίων βρέθηκε για λίγες ώρες και ο Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Βίντι. Ο ίδιος, πάντως, διέψευσε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να κλείσει άμεσα το θέμα, επιδιώκοντας να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Η πρόθεσή του αυτή έγινε ξεκάθαρη στη συνάντηση που είχε πριν λίγο με τους αρχηγούς της ομάδας.

Μιλώντας στους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, υποσχέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η ομάδα θα έχει νέο προπονητή μέχρι την Κυριακή το βράδυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά ονόματα για ΠΑΟΚ - Αυτόν "στέλνουν" στην Τούμπα - Ποιο το μεγάλο φαβορί για αντι-Λουτσέσκου