ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: Οι εξελίξεις που αναμένονταν χτες στην υπόθεση του Βέρντε προέκυψαν για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να δίνουν τέλος στην προσπάθεια της για deal και με τη Ρόμα. Οι εκπρόσωποι του Ιταλού εξτρέμ συναντήθηκαν – όπως είχε ανακοινωθεί – με τους ανθρώπους της διοίκησης των «τζιαλορόσι», μεταφέροντας ουσιαστικά την πρόθεση και επιθυμία του ποδοσφαιριστή να ενταχθεί στην ΑΕΚ.

Όπως καταγράφεται και σε σημερινά δημοσιεύματα, η απάντηση των Ρωμαίων προς την πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε ήταν πως υπολογίζεται κανονικά και πως τον περιμένουν για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Κάτι που προφανώς από την ΑΕΚ εκτιμάται ως παιχνίδι τακτικής, αφού είναι δεδομένο – τουλάχιστον βάσει των όσων έχουν αναφέρει οι εκπρόσωποι του Βέρντε – πως τέτοιο σενάριο δεν έχει ρεαλιστική βάση. Απλώς, η Ρόμα, έχοντας αντιληφθεί και πληροφορηθεί τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τους «κιτρινόμαυρους» προσπαθεί να καρπωθεί ό,τι περισσότερο μπορεί.

Πλέον, μπορεί τα 2 εκατ. ευρώ που αρχικά είχε διαρρεύσει πως αποτελούν τις αξιώσεις των πρωτευουσιάνων, δεν υφίστανται, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται και από την πλευρά της Ρόμα καμία διάθεση να βάλει πλάτη και να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή είτε να ρίξει (πολύ) νερό στο κρασί της, αποδεχόμενη μια πολύ χαμηλότερη προσφορά από την ΑΕΚ είτε (στο ιδεατό σενάριο) να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να ενταχθεί στην Ενωση.

Όπως τονίζει σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας», το μπαλάκι της διαπραγμάτευσης περνάει μετά την χτεσινή εξέλιξη στους υπευθύνους της ΑΕΚ, οι οποίοι και ανέλαβαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, προκειμένου – αξιοποιώντας και τις δεδομένες καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων από τον επιτυχημένο δανεισμό του Πόνσε – να βρεθεί μια λύση.

Όπως έχουμε τονίσει από χτες στον sportdog, παρότι στην ΑΕΚ δείχνουν διάθεση να περιμένουην και να κυνηγήσουν τη συμφωνία, δεν πρόκειται να επιτρέψουν να… χρονίσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Το πολύ ως τη Δευτέρα έχει τοποθετηθεί από την πλευρά της Ενωσης το οριστικό deadline για αίσιο τέλος της εν λόγω υπόθεσης. Αν δεν προκύψει, τότε μοιραία θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, με τον 31χρονο Μικέλ Σουσαέτα, ο οποίος ύστερα από πολυετή θητεία στην Μπιλμπάο έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους, να παρουσιάζεται ως η πρώτη εναλλακτική σε περίπτωση που «στραβώσει» οριστικά η περίπτωση του Βέρντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανος Μαρινάκης! Θα χαζέψει όλη η Ευρώπη - Φέρνει αριστερό εξτρέμ από Ισπανία