Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φένλο
| 2019-07-28 00:49:00

Τα είπε όλα ο Διούδης - Αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού - Τι αποκάλυψε για Εθνική

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Διούδης - Αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού - Τι αποκάλυψε για Εθνική

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης των Πράσινων.

Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φένλο και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξουν οι Πράσινοι.

Ο Έλληνας πορτιέρε ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε και τόνισε πως στόχο του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ο τίτλος, ενώ σχολίασε πως η κλήση του στην Εθνική είναι το μεγαλύτερο του όνειρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Σε ατομικό επίπεδο είναι σημαντικό που νιώθω καλά με τα πατήματά μου. Σε ομαδικό επίπεδο δεν ξεκινήσαμε καλά και δώσαμε εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Υπάρχει κόπωση σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε"

Για το αν αποτελεί στόχο για φέτος ένας τίτλος: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι... καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό"

 Για την Εθνική Ελλάδος: "Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ελπίζω σε μία κλήση στο μέλλον".

Για το ενδιαφέρον το ξένων ομάδων: "Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Θέλουμε να πετύχουμε στόχους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού"



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags