Facebook Pixel «Έχουμε παίκτες με τρομερή προσωπικότητα»
| 2011-09-24 22:38:00

«Έχουμε παίκτες με τρομερή προσωπικότητα»

«Έχουμε παίκτες με τρομερή προσωπικότητα»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στα θετικά της νίκης με τον Εργοτέλη, τόνισε πως τέτοια παιχνίδι δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως έχουν την ποιότητα για να... καθαρίζουν τέτοιες νίκες.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μετά το 3-2 στην Κρήτη σχολίασε: "Kάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας. Φτάσαμε στο 2-0 στο ημίχρονο, αλλά μετά η απόδοση μας έπεσε και δεν προσφέραμε τα αναμενόμενα. Τελικώς, όμως, βγήκαμε νικητές και αυτό έχει σημασία. Θέλουμε χρόνο για να βρούμε τα πατήματα μας, χρειαζόμαστε παιχνίδια στα πόδια μας, ώστε να παίξουμε και το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Τέτοια παιχνίδια σαν τα σημερινά μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας βοηθούν ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα, θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, για να φτάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής μας. Μέρα με την μέρα, όμως, θα γινόμαστε καλύτεροι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού: "Η αγωνιστική απραξία σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογία, αλλά ήταν λογικό να μας επηρεάσει. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δίνουμε το 100% στην προπόνηση, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε όλα τα παιχνίδια πάντα να τα κερδίσουμε. Στην έδρα μας είμαστε συνήθως πολύ΄δυνατοί, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα εκτός έδρας.

Σημασία έχουν οι βαθμοί και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Σαν ομάδα έχουμε τα ψυχικά αποθέματα και έχουμε παίκτες με τρομερή προσωπικότητα που μας δίνουν την δυνατότητα να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ακόμη και στο τέλος. Είναι μία δύσκολη σεζόν, αλλά έχουμε την ποιότητα , την ομάδα και το ρόστερ, ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Όποιος είναι στον Ολυμπιακό, αξίζει να είναι . Το ξαναλέω, θέλουμε χρόνο".

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, σχολίασε: "Στόχος μας είναι το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτά τα παιχνίδια, να παλέψεις και αν τα καταφέρεις να πετύχεις κάτι σημαντικό. Η ομάδα είναι πολύ καλύτερη σε σύγκριση με εκείνη που αντιμετώπισε την Άρσεναλ πριν δύο χρόνια. Τότε είχαμε διάφορα προβλήματα. Τώρα όμως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, υπάρχει ηρεμία και διαθέτουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Είμαστε προσγειωμένοι, πάντως, είμαστε ταπεινοί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο το χρειαζόμαστε, ειδικά΄μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε στην έδρα μας κόντρα στην Άρσεναλ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags