Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Μπασακσεχίρ δεν θέλει τον Χατζηγιοβάνη
| 2019-07-31 10:15:00

"Βόμβα" με Μπασακσεχίρ και τεράστια ελληνική ομάδα - Το ξέρουν στον Ολυμπιακό; Αποκάλυψη

του Νίκου Στεργίου
"Βόμβα" με Μπασακσεχίρ και τεράστια ελληνική ομάδα - Το ξέρουν στον Ολυμπιακό; Αποκάλυψη

Στο κόλπο και η Γαλατασαράι!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ηταν να μην (ξανά)γίνει η αρχή. Από την στιγμή που εκ νέου άρχισαν μεταγραφικά σενάρια τα οποία αφορούν τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, ήταν απλώς θέμα χρόνου να επανέλθει και η αγορά της Τουρκίας στο προσκήνιο, με φερόμενους μνηστήρες για τον διεθνή εξτρέμ. 

Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ λοιπόν εμφανίζονται στα σημερινά ρεπορτάζ ως ενδιαφερόμενες για τον Χατζηγιοβάννη. Κατ’ αρχάς, να σημειωθεί κάτι που έχει τη σημασία του.

Στην Τουρκία υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός που αφορά τις θέσεις ξένων των εκεί ομάδων, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 28 συνολικά ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 14 να είναι μη Τούρκοι. Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις αυτός ο αριθμός να περιοριστεί ακόμη περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν, ακόμη όμως δεν έχει υλοποιηθεί κάτι τέτοιο,  κυρίως γιατί οι ομάδες δυσκολεύονται να συμμορφωθούν και με τον υφιστάμενο κανονισμό.

Η Γαλατασαράι λοιπόν, αυτήν την στιγμή, έχει στο ρόστερ της 16 ξένους ποδοσφαιριστές. Προσπαθεί μάλιστα να πάρει δύο επιθετικούς, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Μήτρογλου, Ντιάν,  ωστόσο όσο τα «λιοντάρια» δεν βρίσκουν άκρη για να… ξεφορτώσουν, δεν προχωράνε σε πρόσθετες κινήσεις.

Οσο για την επερχόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την Μπασακσεχίρ; Οι «πορτοκαλί»  έχουν αυτήν την στιγμή στο ρόστερ τους 20 ξένους ποδοσφαιριστές (σ.σ. μπορούν να έχουν και… 100, απλώς στη δήλωση που θα κάνουν πριν το ξεκίνημα της σεζόν δεν μπορούν να έχουν περισσότερους από 14). Και η ανάγκη τους προφανώς δεν είναι να αυξήσουν αυτόν τον αριθμό, αλλά να τον μειώσουν.

Αυτό είναι το πρακτικό της υπόθεσης που αναιρεί – προς στιγμήν τουλάχιστον,  μέχρι οι δύο ομάδες να βρουν λύση με τον πλεονάζοντα αριθμό ξένων που έχουν στο ρόστερ τους. Το ουσιαστικό είναι πως ο Χατζηγιοβάννης δεν βρίσκεται στη λίστα ούτε της Γαλατασαράι, ούτε της Μπασακσεχίρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη "μεταγραφή" στον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση! Στου Ρέντη για προπόνηση - "Κουμπώνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags