Ο Αστέρας με καινούριο προπονητή στον πάγκο τον Οράσιο Γκονσάλβες (μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Νέων), προσπάθησε πάρα πολύ για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ήταν πολύ άτυχος και δεν μπόρεσε να κερδίσει την ομάδα του Περιστερίου, η οποία ήταν ωσεί παρούσα στο γήπεδο.

Πίεση Αστέρα, ρεσιτάλ λαθών από Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2', όταν ο Επστάιν βγήκε φάτσα με τον Χακόμπο, τον πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απομάκρυνε σε κόρνερ. Ωστόσο, το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, δεν κράτησε για πολύ.

Ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε λίγο καλύτερα την μπάλα (τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια) και έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 12', όταν ο Μπακασέτας έβγαλε την σέντρα, από τα δεξιά όπως επιτίθενται οι Αρκάδες, με τον Χούλι (ο οποίος ήταν αρκετά κινητικός) να κάνει την προβολή, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ.

Ο Αστέρας έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στο 25', με τον Έγκον να μην μπορεί να πλασάρει σωστά τον Ιτάνζ. Η ομάδα του Οράσιο Γκονσάλβες προσπάθησε πολύ στο πρώτο μέρος, πίεσε τον Ατρόμητο, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεκολήσει από το μηδέν. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, ήταν αγνώριστος, αναφορικά με την παρουσία του στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ λαθών.

Τύχη... βουνό ο Ατρόμητος

Πόνεσαν τα μάτια μας στην επανάληψη, ειδικά μέχρι το 70', όπου δεν είχε γίνει ούτε μία αξιόλογη φάση, εκτός του γκολ που πέτυχε ο Έγκον για τον Αστέρα με το χέρι στο 60' (ο παίκτης των Αρκάδων σκόραρε με το χέρι, ενώ θα μπορούσε να σπρώξει απλά την μπάλα στα δίχτυα, ακόμα και με το στήθος).

Ο Ατρόμητος δεν έκανε τίποτα απολύτως, εν αντιθέσει με τον Αστέρα, ο οποίος είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάρτινς στο 76', με τον Ουσέρο στο 86' και μία τεράστια διπλή ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τσαμπούρης σούταρε, ο Ιτάνζ απέκρουσε και στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Ουσέρο, που πλάσαρε, με το Νάστο να διώχνει πάνω στη γραμμή!

Έτσι, το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος, και ο Αστέρας θα πρέπει να περιμένει, μέχρι να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Από την μεριά του ο Γιώργος Δώνης πρέπει να είναι πολύ προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του, η οποία εμφανίστηκε αγνώριστη και ασύνδετη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίπολης, μην μπορώντας να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα

90+4' Λήξη του παιχνιδιού

90+1' Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα! Σουτ του Τσαμπούρη, αποκρούει ο Ιτάνζ, η μπάλα φτάνει στον Ουσέρο που πλασάρει, αλλά ο Νάστος διώχνει πάνω στη γραμμή.

90'
Σουτ του Μπρίτο άουτ.

90' Κίτρινη κάρτα στον Επστάιν

86' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Ουσέρο λίγο άουτ.

79' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Τάτου, ο Αναστασάκος.

76' Τεράστια φάση για τον Αστέρα! Ο Μάρτινς βγήκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ, αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον πορτιέρο του Ατρομήτου.

75' Κίτρινη κάρτα στον Μάρτινς

70' Αλλαγή για τον Αστέρα, στη θέση του Έγκον, ο Τσαμπούρης.

66' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Καραγκούνη, ο Μπρίτο.

63' Μπαίνει στο παιχνίδι ο Περόνε στη θέση του Μπακασέτα για τον Αστέρα, ο οποίος είδε και την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στη φάση του ακυρωθέν γκολ.

60' Ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Έγκο
ν με το χέρι, με τον διαιτητή να το ακυρώνει σωστά.

57' Αλλαγή για τον Αστέρα, στη θέση του Χούλι, ο Μάρτινς.

55'
Kίτρινη κάρτα στον Αργυρόπουλο

47' Εκτέλεση φάουλ του Έγκον, ο Ιτάνζ διώχνει σε κόρνερ.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46'
Αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Δημούτσου, ο Μακρής.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

45'
Σουτ του Έγκον, μπλοκάρει εύκολα ο Ιτάνζ.

34' Κίτρινη κάρτα στον Έγκον

32' Κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα

28' Κίτρινη κάρτα στον Τάτο

25' Ευκαιρία για τον Αστέρα! Σουτ του Έγκον μέσα από την περιοχή, στην αγκαλιά του Ιτάνζ.

17' Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο

12' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Σέντρα του Μπακασέτα από τα δεξιά, ο Χούλι κάνει την προβολή, αλλά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ.

2' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Επστάιν τετ-α-τετ με τον Χακόμπο, ωστόσο το σουτ του πρώτου έβγαλε σε κόρνερ ο δεύτερος.

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Γκονσάλβες):
Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57' Μάρτινς), Εγκόν (70' Τσαμπουρής), Μπακασέτας.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτανς, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46' Μακρής), Τάτος (79' Αναστασάκος), Επστάιν, Καραγκούνης (65' Μπρίτο), Μήτρογλου.