Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλες Αλενιά: Έτσι θα "κουφάνει" την Ευρώπη ο Μαρινάκης
| 2019-08-06 11:23:00

Έτσι θα "κουφάνει" την Ευρώπη ο Μαρινάκης - Βάζει τα... χοντρά μέσα - "Δώρο" απίστευτη παικτούρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι θα "κουφάνει" την Ευρώπη ο Μαρινάκης - Βάζει τα... χοντρά μέσα - "Δώρο" απίστευτη παικτούρα

Πάνε για μεγάλο "μπαμ" στον Ολυμπιακό. Ποιος πρώην... καθαρίζει;

Ολυμπιακός - Κάρλες Αλενιά: Μόνο Μπασασκσεχίρ. Αυτό είναι το σύνθημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε μεταγραφικά σενάρια. Για την ακρίβεια, στο μεταγραφικό σενάριο, αφού το μόνο που απομένει πλέον για να κλείσει το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" -χωρίς φυσικά να υπολογίζονται οι ανάγκες που ενδεχομένως δημιουργηθούν από πιθανές πωλήσεις- είναι η προσθήκη του κεντρικού μέσου.

Αυτή η σιγή ασυρμάτου όμως, δεν σημαίνει πως η ονοματολογία δεν συνεχίζεται. Κάθε άλλο μάλιστα. Μετά λοιπόν την περίπτωση του Όσκαρ Τρέχο, που αναλύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ μας, το σημερινό Sportime καταγράφει δύο ακόμη υποψηφίους που φέρονται να απασχολούν τους "ερυθρόλευκους".

Ο πρώτος και σαφώς πιο "χτυπητός" είναι ο Κάρλες Αλενιά, ο 21χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα πέρυσι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να του δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Φρόντισαν μάλιστα οι "μπλαουγκράνα" να επεκτείνουν το συμβόλαιο του, το οποίο πλέον ολοκληρώνεται το 2022, τοποθετώντας και ενδεικτική ρήτρα εξαγοράς στα 75 εκατ. ευρώ! Πώς λοιπόν μπορεί να αναφέρεται ως ενδεχόμενο;

Το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα πλέον στη θέση του έχει... γεμάτο ρόστερ, το γεγονός πως ο ίδιος, πριν μερικές μέρες, δεν έκρυψε δημοσίως τον εκνευρισμό του για την κίνηση του συλλόγου να δώσει το νούμερο του στον νιόφερτο Φρένκι ντε Γιονγκ, είναι... σημαδάκια που μαρτυρούν πως ίσως να μην βρίσκεται στα πλάνα του Βαλβέρδε για την ερχόμενη σεζόν.

Οπότε, ένας δανεισμός, σίγουρα δεν θα ήταν μη ρεαλιστικός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Ολυμπιακός με τους Καταλανούς. Το πρόβλημα βέβαια εδώ συνίσταται στο ότι αν ο Κάρλες Αλενιά όντως βγει στην αγορά ως διαθέσιμος για δανεισμό από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, οι μνηστήρες θα κάνουν ουρά.

Το δεύτερο όνομα που αναφέρεται σήμερα είναι αυτό του Αλβάρο Μεδράν. Στα 25 του, δεν υπολογίζεται από τη Βαλένθια, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχει παραχωρήσει δανεικό, διαδοχικά, σε Αλαβές και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Την τελευταία πενταετία μόνιμα αγωνίζεται σε επίπεδο Πριμέρα, είναι περισσότερο "οκτάρι" παρά "δεκάρι" (όπως για παράδειγμα είναι ο Αλενιά), έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τις "νυχτερίδες", οι οποίες όμως το μόνο που ζητάνε για να διευκολύνουν την παραχώρησή του είναι ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του. Να σημειωθεί, πως στη Βαλένθια εξαιρετικές προσβάσεις και επιρροή έχει ο Ζόρζε Μέντες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξαφνικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες για αποχωρήσεις - "Σκοτώνουν" δύο Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags