Οι πράσινοι κατάφεραν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση στο 45', με ιδανικό πλασέ του Φρέντι έπειτα από κάθετη πάσα του Μακρίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για φάουλ στην φάση που προηγήθηκε, όταν ο Μακρίδης έκλεψε την μπάλα από τον Αγκέλοφ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην επανάληψη, ο Στοίλοφ πέρασε στον αγώνα τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, σε μια προσπάθεια να δώσει επιπλέον δύναμη στην επιθετική του γραμμή. Η Ανόρθωση ξεκίνησε επιθετικά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Λαμπάν και τον Ρέζεκ, όμως με την πάροδο του χρόνου, η Ομόνοια οργανώθηκε μεσοαμυντικά και έκλεισε τους διαδρόμους στην Ανόρθωση. Στον αντίποδα, οι πράσινοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να κλειδώσουν το τρίποντο, κυρίως στο 68' με τον Αβραάμ, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κοζάτσικ, όμως το πλασέ του ήταν εντελώς άστοχο.

Στο τελευταίο 20λεπτο, ο Στοίλοφ ρίσκαρε περισσότερο καθώς πέρασε στον αγώνα και τον Βουτσίσεβιτς, ωστόσο η Ανόρθωση ατύχησε καθώς ο Σέρβος τραυματίστηκε στο φινάλε του αγώνα και αποχώρησε. Η Ανόρθωση έριξε όλη την δύναμη μπροστά για την ισοφάριση και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντίνου στο 88' και στο 90+4' για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Πηγή: shootandgoal.com

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr