Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Εμμανουηλίδης: "Φορτωμένος" με την απόφαση του Δώνη
| 2019-08-09 10:00:00

Απόφαση-έκπληξη από Δώνη - Αυτόν "τελειώνει" - "Φορτωμένος" ο παίκτης - Αστείο με Κόναν

του Νίκου Στεργίου
Απόφαση-έκπληξη από Δώνη - Αυτόν "τελειώνει" - "Φορτωμένος" ο παίκτης - Αστείο με Κόναν

Όλα τούμπα για πιτσιρικά. Πού τον στέλνουν. Βάζει... τρικλοποδιά;

Παναθηναϊκός: Προκάλεσε εντύπωση η απόφαση του "τριφυλλιού" και των ιθυνόντων του αγωνιστικού σχεδιασμού να δοθεί δανεικός ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Προφανώς, Δώνης - Νταμπίζας πιστεύουν πως ο 19χρονος επιθετικός θα έχει περισσότερο χρόνο να παίξει και να εξελιχθεί σε κάποια άλλη ομάδα, πέραν των "πρασίνων", την ερχόμενη περίοδο. Και αυτό βέβαια, κόντρα στα όσα μεταφέρθηκαν στον νεαρό άσο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Η άφιξη των Κολοβού (παρότι δεν υπολογίζεται για εξτρέμ), Μολό, σαφώς και περιορίζει τις διαθέσιμες θέσεις στα άκρα -και αυτό παρότι όλα δείχνουν πως η αποχώρηση Χατζηγιοβάνη είναι απλώς θέμα χρόνου-, η τάση του Δώνη να εφαρμόσει φέτος το 4-3-3 στερεί από τον παίκτη την ευκαιρία να παίξει περισσότερο ως δεύτερος, περιφερειακός επιθετικός (θέση που θεωρεί ο Δώνης πως του ταιριάζει περισσότερο), ενώ όσο και αν ακούγεται ειρωνικό -ίσως και αστείο- στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο παντελώς αδόκιμος σε οποιοδήποτε επαγγελματικό επίπεδο, Κονάν, μπορεί να δώσει πιο αξιόπιστες λύσεις από τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος είναι σταθερά στην πρώτη ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο.

Πληροφορίες του sportdog θέλουν την πλευρά του νεαρού επιθετικού χολωμένη με τη στάση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ειδικά με το πώς κύλησε το καλοκαίρι (πρώτα ανανέωση και ύστερα από το τέλος της προετοιμασίας, δανεισμός, με ξεκάθαρο σήμα πως δεν υπολογίζεται). Είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως το βέβαιο, όπως παρουσιάζονταν, deal με τον Πανιώνιο, δεν ήταν και τόσο... βέβαιο από την πλευρά του παίκτη, η οποία είχε και διατηρεί ακόμη σοβαρές επιφυλάξεις.

Το γεγονός πως ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό φιλικό που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη με την Μπεσίκτας, είναι ενδεικτικό του κλίματος που τη δεδομένη στιγμή επικρατεί, με την ομάδα να δείχνει στον μικρό με όποιον τρόπο μπορεί πως πρέπει να συναινέσει σε έναν δανεισμό, πιέζοντας για deal με τον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του παίκτη αναζητά ομάδα στο εξωτερικό, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και... θέσφατο, αφού το βασικό ζητούμενο και σε αυτήν την αναζήτηση είναι ο εγγυημένος (όσο φυσικά μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει) χρόνος συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός έχει "τρελάνει" Νταμπίζα - Τον... τελειώνει μέσα στην εβδομάδα - Σκάει διπλό "μπαμ" - Χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags