Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη προκάλεσε η μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό, καθώς το όνομά του διέρρευσε πολύ λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και η υπόθεσή του ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους Πειραιώτες.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται τόσο όσο ακραίος όσο και στην κορυφή της γραμμής κρούσης, μπορεί να ήρθε στο λιμάνι ως εναλλακτική λύση, ωστόσο για τη Ροζάριο Σεντράλ ήταν μία τεράστια απώλεια.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως η πώληση του νεαρού άσου προκάλεσε φοβερούς "τριγμούς" στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς ο προπονητής Ντιέγκο Κόκα, ήταν κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο έμπειρος κόουτς έτρεφε ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Μάξι Λοβέρα, τον είχε για βασική μονάδα στα πλάνα του και η είδηση της αναχώρησης του Αργεντινού με προορισμό την Ελλάδα τον αιφνιδίασε αρνητικά. 



Μάλιστα, τα δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Κόκα σκέφτηκε πολύ σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης, ωστόσο μετά από συνάντηση με τη διοίκηση, άλλαξε γνώμη και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο.

Ο παίκτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες τη Ροζάριο και έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου 1999. Ο νεαρός άσος κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και αρκετά παιχνίδια ως δεύτερος επιθετικός.

Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει παίξει βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ωστόσο στο λιμάνι ήρθε ως εναλλακτική λύση και φυσικά αποτελεί μία επένδυση, ιδιαιτέρως ακριβή, για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσχημη είδηση για τον Γιώργο Ανατολάκη - Ανακοινώθηκε ότι χάνει το...