Εθνική Ελλάδας - Λιχτενστάιν: Ούτε το Λιχτενστάιν δεν κατάφερε να νικήσει η Ελλάδα, η οποία συνεχίζοντας τις απογοητευτικές της εμφανίσεις στον όμιλο των Προκριματικών του Euro, έμεινε στο 1-1 στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, δεχόμενη γκολ στο 85’!

Η Εθνική παρότι είχε την κατοχή, όπως ήταν και το λογικό, δημιούργησε ελάχιστες καλές ευκαιρίες και με εξαίρεση το δοκάρι σε σουτ του Μανωλά (!) και την κεφαλιά του Κουλούρη που σταμάτησε και αυτή στο οριζόντιο, δεν κατάφερε να... τρομάξει ούτε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα, που την Πέμπτη το βράδυ πριν το ματς με τη Φινλανδία είχε ως στόχο ακόμα και την πρόκριση, κατάφερε να μείνει στο 1-1 με την ομάδα των μηδέν βαθμών.

Εκτός όμως από τη... χλιαρή υπεροχή της Ελλάδας και την αδυναμία της να τελειώσει το ματς απέναντι σε μία ομάδα με παίκτες κατώτερου επιπέδου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο ΟΑΚΑ μετά την ισοφάριση στο 85’!

Όλα ξεκίνησαν από τον Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος όντας σε... τρικυμία και μη μπορώντας προφανώς να πιστέψει τι είχε συμβεί, τα έκανε μαντάρα με την τελευταία αλλαγή. Ο Ολλανδός είχε σηκώσει για ζέσταμα τόσο τον Δημήτρη Γιαννούλη όσο και τον Δημήτρη Λημνιό, ωστόσο με το ματς στο 1-0 αποφάσισε να ρίξει τον αμυντικό του ΠΑΟκ για να κρατήσει τη νίκη. Πριν μπει ο νεαρός μπακ, οι φιλοξενούμεναν έκαναν το 1-1 κι ενώ όλοι οι προπονητές θα ακύρωναν την αλλαγή για να ρίξουν επιθετικό παίκτη, ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός το... ξέχασε, έβαλε τον Γιαννούλη να παίζει εξτρέμ και άφησε τον Λημνιό να κοιτάει από τον πάγκο.
 

«Αλαλούμ» όμως επικράτησε και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κώστα Μανωλά να ζητάει από τον πάγκο να παίξει στην επίθεση, ώστε να πιέσει και αυτός για το γκολ της νίκης, όμως δεν ανέβηκε ποτέ και λογικά η πρότασή του δεν έγινε δεκτή.

Αντίθετα, σε ρόλο... δημιουργού είδαμε στα τελευταία λεπτά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος πάνω στην ταραχή της στιγμής και στην απελπισία του για να έρθει το πολυπόθητο γκολ, πήρε την μπάλα και προσπάθησε να τους περάσει όλους και να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Όταν όμως... κόντραρε σε δύο αντιπάλους, σκέφτηκε να δώσει πάσα, αλλά αυτή ήταν κάκιστη και πολλά μέτρα μπροστά από τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος του παραπονέθηκε γιατί δεν τροφοδοτήθηκε νωρίτερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη "κατρακύλα" για διεθνή άσο - Στον... κουβά τρελά εκατομμύρια - Τον διώχουν από την ομάδα!