Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ να δείξει αλαζονικό πρόσωπο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε πως στην περίπτωση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αν συμμετάσχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση, τότε σίγουρα θα είναι στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει ως βασικός.
Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά πράγματα ανοικτά όσον αφορά τη διάταξη και ορισμένα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Νίκος Κωστένογλου για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Φαίνεται, ωστόσο, να «κλειδώνει» η τριάδα στην άμυνα και υπογράμμισε πως η ομάδα της Θεσσαλονικείς είναι δυνατή στα άκρα, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
"Δεν δικαιούται να βγάλει αλαζονεία η ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ" - Κορυφαία τοποθέτηση πριν από το ντέρμπι
Sportdog Team
| 26/09/19 - 12:03
Τι σχολίασε γνωστός ρεπόρτερ του συλλόγου.
