Γιουσέφ Ελ Αραμπί - Άρης: Ο Ελ Αραμπί ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι με τον Άρη και... άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα επιθετικό που έχει άριστη σχέση με το γκολ.

Ο Μαροκινός ήταν αυτός που έκανε το 1-2 στο 39’, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαλμπουενά και το πανηγύρισε έξαλλα, ξεχνώντας μάλλον πως βρίσκεται σε μία «εχθρική» έδρα.

Ο άσος του Ολυμπιακού μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων έφυγε... σφαίρα να πανηγυρίσει και για ακόμα μία φορά έβγαλε «πιστόλια», σημαδεύοντας όμως σήμερα τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι μόνο θετικά δεν το είδαν.

Προφανώς και ο «ερυθρόλευκος» άσος δεν είχε καμία διάθεση να τους... προκαλέσει, όμως εκείνη την ώρα υπήρξαν αντιδράσεις από την εξέδρα και αρκετοί αποδοκίμασαν τον Ελ Αραμπί για τον πανηγυρισμό του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο, αφού το έχει κάνει σχεδόν σε όλα τα του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και για αυτό άλλωστε πάρα πολλοί τον έχουν παρομοιάσει με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος επίσης έβγαζε όπλα και για αυτό του είχε κολλήσει για αρκετά χρόνια και το παρατσούκλι «πιστολέρο».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ χαίρεται την Τούνη - Γι’ αυτο έχει πέσει η αποδοσή του; (ΦΩΤΟ)