Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: Στα... πιτς παραμένει μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (12.10) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο έμπειρος στόπερ δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς της Τρίπολης και μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε, έγινε γνωστό πως υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «Ο Βαρέλα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, το πρωί του Σαββάτου».
Αν και η ΠΑΕ δεν δίνει κάποια σχετική ενημέρωσε, οι πκηροφορίες αναφέρουν πως ο Αφρικανός στόπερ θα επιστρέψει στη δράση σε 1-1.5 μήνα και ίσως προλάβει οριακά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, το πρωί του Σαββάτου (12.10) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του #PAOK, Μανώλη Παπακώστα. pic.twitter.com/NlQ2aa9f41 — PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) October 11, 2019
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο