Facebook Pixel Τα δεδομένα για τον αντί-Νταμπίζα και τον Δώνη στον Παναθηναϊκό
| 2019-10-22 10:10:00

Αυτό είναι το μεγάλο deal που κυνηγάει ο Αλαφούζος – Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Αυτό είναι το μεγάλο deal που κυνηγάει ο Αλαφούζος – Σκάει και νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!

Το πήρε πάνω του. Τους "καθάρισε" όλους, δίνει τα χέρια με…

Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Εύλογα, μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, βασικό θέμα της επικαιρότητας στον Παναθηναϊκό είναι η ταυτότητα του διαδόχου του. Από υποψηφίους, άλλο τίποτα.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, ο επί χρόνια τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο άτυπος δηλαδή τεχνικός διευθυντής επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των «πρασίνων», ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έχει εμπειρίες σε πόστο επαγγελματικής ομάδας, ο Άγγελος Μπασινάς, μετά τη σύντομη (και όχι επιτυχημένη ή έστω λειτουργική για τον ίδιο τον «Μπάσι») θητεία του στην Εθνική, ο νυν τεχνικός διευθυντής της γαλανόλευκης και μέχρι πρότινος υπεύθυνος των ακαδημιών, Τάκης Φύσσας, μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει και φέρονται ως υποψήφιοι.

Ευσεβείς πόθοι ανταπαντά ο sportdog, βάσει του ρεπορτάζ. Δεδομένα θ’ αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη στον Παναθηναϊκό και στον Γιάννη Αλαφούζο. Τα είχαμε καταγράψει και προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Τη δεδομένη στιγμή τα πράγματα στον σύλλογο είναι… βλέποντας και κάνοντας. Ναι, ο Δώνης μοιάζει αναβαθμισμένος, αλλά κανείς δεν εγγυάται πως θα είναι έστω στον πάγκο του «τριφυλλιού» σε έναν μήνα (για παράδειγμα).

Ο Αλαφούζος, θέλει τεχνικό διευθυντή. Περιμένει όμως. Για να πούμε την αλήθεια, περισσότερο ενδιαφέρεται να βρει έναν κουμανταδόρο για τις ακαδημίες (ρόλο που δεν μπορεί να επωμιστεί ούτε ο Ταράσης που βοηθούσε τον Νταμπίζα, ούτε ο Δώνης φυσικά, αλλά ούτε και ο Κωστάντος που δεν έχει σχετικές γνώσεις) παρά να κλείσει άμεσα το μέτωπο του τεχνικού διευθυντή.

Και όταν τελικά αποφασιστεί ο εκλεκτός, ο Αλαφούζος έχει κατασταλλάξει (εκτός όχι θεαματικής, αλλά… συγκλονιστικά θεαματικής ανατροπής) πως όποιος και αν είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όποτε και αν προσληφθεί, αυτός θα είναι ξένος. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως με κανέναν από τους αναφερθέντες στην αρχή του κειμένου δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή και επικοινωνία, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα και γραφόμενα.

Και αυτό γιατί, επαναλαμβάνουμε για να… εμπεδωθεί, όλοι τους για διάφορους λόγους δεν κρίνονται «επαρκείς» από τον Αλαφούζο, ο οποίος αφενός δεν βιάζεται (αφού μπορεί να μην χρειαστεί ν’ αποφασίσει μόνο για τεχνικό διευθυντή) και αφετέρου έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδες σε ξένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι άλλαξε στάση ο Χατζηγιοβάνης - Τεράστια διαφορά με την πρόταση Νταμπίζα - Αυτοί... ανέλαβαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags