Facebook Pixel Τα... φιλάκια της οργής
| 2011-10-01 20:51:00

Τα... φιλάκια της οργής

Τα... φιλάκια της οργής

Θυµάστε εκείνο το παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο, «κάντε έρωτα, όχι πόλεµο»; Ε, κάπως έτσι θα αισθάνθηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι βρέθηκαν µέχρι δίπλα από τη φυσούνα των αποδυτηρίων προκειµένου να... προτρέψουν τον Χιµένεθ να αποχωρήσει, µετά τη λήξη του αγώνα µε τη Στουρµ Γκρατς.

Βλέπετε, η απάντηση του Ισπανού στις έντονες αντιδράσεις κάποιων οπαδών της Ενωσης, όπως «έπιασε» το µάτι της στήλης, ήταν να τους στείλει... φιλάκια. Με αυτήν τη στάση βέβαια ο Χιµένεθ δεν κατάφερε να ηρεµήσει τα πράγµατα, αλλά ουσιαστικά έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, καθώς ο κόσµος εξέλαβε ως ειρωνική την κίνησή του.

Οταν πάντως µετά το τέλος του µατς ο Χιµένεθ ρωτήθηκε εάν είχε επεισόδιο µε κάποιον οπαδό, αρνήθηκε κατηγορηµατικά κάτι τέτοιο. Τόνισε, µάλιστα, πως δεν ξέρει ελληνικά ή αγγλικά, ώστε να µπορεί να συνεννοηθεί και να κατανοήσει όσα του έλεγε ο κόσµος.

Για να λέµε την αλήθεια, όµως, δεν χρειαζόταν και µεγάλες γνώσεις ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας για να κατανοήσει τις κινήσεις των φίλων της ΑΕΚ. Γι' αυτό και προχώρησε τελικά στο δικό του τρόπο απάντησης, µε πρωτότυπο τρόπο...

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags