ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Σε αναζητήση στόπερ βρίσκεται ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα για τον Όγκνιεν Βράνιες!

Μόλις χθες γράφαμε, στο θέμα με τίτλο Έσκασε το πρώτο "μπαμ" - "Έφαγαν" top όνομα - Κόλαση στα αποδυτήρια - Ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!, ότι ο Ίβιτς ψάχνει για στόπερ και ο Βράνιες δεν έχει μέλλον στην Ένωση!

Ρεπορτάζ που βλέπουμε σήμερα ότι έχουν πρωτοσέλιδα τόσο το Sportime όσο και η Ώρα!

Θυμηθείτε τι γράφαμε στο ρεπορτάζ μας:

Το θέμα είναι πλέον πως ο Βόσνιος δεν επιτρέπει με τις όχι θετικές εμφανίσεις του στο γήπεδο να γίνουν τα... στραβά μάτια για όσα κάνει εκτός αυτού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ίλια Ίβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση όχι ενός, αλλά δύο κεντρικών αμυντικών (μέχρι το καλοκαίρι), κάτι που πρακτικά σηματοδοτεί και το στάτους του διεθνούς στόπερ. Ο Βόσνιος, υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται στην Ελλάδα με απλό δανεισμό, χωρίς option αγοράς.

Κάτι που σημαίνει πως για να επιτείνει την παραμονή του στην Ένωση θα πρέπει να αγοραστεί από την Άντερλεχτ. Υπήρχε έτσι κι αλλιώς απόσταση στο συγκεκριμένο κομμάτι από πέρυσι, με την... απελπισία του βελγικού συλλόγου να βοηθάει στον δανεισμό του, αλλά πλέον, με τη μέχρι στιγμής συνολική εικόνα του παίτκη, δεν μοιάζει καθόλου πιθανό η ελληνική ομάδα να μπει σε διαπραγματεύσεις αγοράς για τον Βόσνιο.