Facebook Pixel «Δικαιωμένος αλλά πικραμένος»
| 2011-10-02 22:06:00

«Δικαιωμένος αλλά πικραμένος»

«Δικαιωμένος αλλά πικραμένος»

Πικραμένος αισθάνεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης από το θέμα που δημιουργήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη φερόμενη εμπλοκή του στους στημένους αγώνες.

Ο πρόεδρος της ηπειρώτικης ομάδας παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα των στημένων και τι νιώθει μετά τη δικαίωση της ομάδας του.

Αποσπασματικά η συνέντευξη Χριστοβασίλη στο campion.gr:

Σχετικά με το θέμα των στημένων δηλώσατε πρόσφατα πως θα αποχωρήσετε με τη πρώτη ευκαιρία και πως αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω δεν θα είχατε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Αυτό είναι μία πικρία η οποία υπάρχει. Το αποτέλεσμα του δικαστηρίου ήταν η αθώωση την οποία εγώ προσωπικά την πίστευα και οι άνθρωποι γύρω μου το ξέρανε. Είναι πολύ κακό όμως να διασύρονται ομάδες και προσωπικότητες πριν ακόμη βγουν οι αποφάσεις. Είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί αφάνταστα και γι’ αυτό έκανα αυτές τις δηλώσεις. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο δεν είναι τόσο εφικτό να γίνει άμεσα. Στόχος είναι να προχωρήσουμε, να εδραιωθεί η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και στο μέλλον αν υπάρξει καλύτερη λύση ίσως έρθει και η δική μου αποχώρηση».

Νιώθετε δικαιωμένος μετά την αθώωση;

«Νιώθω δικαιωμένος αλλά δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Μετά την αθώωσή μου δεν ενδιαφέρθηκε κανένας, ούτε από την ΕΠΟ ούτε η δικαιοσύνη, να ενημερώσει για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Δυστυχώς μόνο ο χρόνος είναι αυτός που θα φέρει τα πράγματα εκεί που ήταν πριν συμβούν όλα αυτά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags