Ο τρόπος που πανηγυρίστηκε το γκολ και η νίκη επί του Πανιωνίου με τον Κώστα Μανωλά να φεύγει αμέσως πάνω στον Χιμένεθ για να του αφιερώσει το τέρμα που πέτυχε έστειλαν ένα μήνυμα προς τα έξω για το τι επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές είναι μαζί με τον Ισπανό προπονητή και δεν επηρεάζονται απ' όσα έχουν γραφτεί τις ημέρες που ακολούθησαν της ήττας από την Στουρμ Γκρατς.

Απ' ότι φαίνεται, ο Μανόλο Χιμένεθ μένει στον πάγκο της Ένωσης κάτι που ανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο Σταύρος Αδαμίδης σε ομιλία του στους παίκτες πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο. “Νικήστε για τον προπονητή σας”, ήταν μία απο τις ατάκες του προέδρου της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, μέχρι αργά το βράδυ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ήταν στο ''συνεχίζουμε κανονικά'', που σημαίνει πως απ' ότι φαίνεται ο Μανόλο μένει.

Και γράφουμε “απ' ότι φαίνεται”γιατί οι άνθρωποι που διοικούν την ΑΕΚ, στερούνται σοβαρότητας! Οπότε, ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να του ξημερώσει με αυτή την ομάδα. Είναι μία πρόταση που έχει ειπωθεί πολλές φορές στα “κιτρινόμαυρα” ρεπορτάζ και επαληθεύεται για μία ακόμα φορά.

Το αστείο της υπόθεσης ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Αδαμίδης σκόπευε την Δευτέρα το πρωί να παρουσιάσει στους παίκτες τον νέο προπονητή, δηλαδή τον Νίκο Κωστένογλου! Έτοιμος για να αναλάβει ήταν ο... πάτερ, αλλά το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη έφερε τα... πάνω – κάτω!

Ο χαμένος της υπόθεσης είναι ο Κωστένογλου! Και έχασε μία ευκαιρία ζωής να δείξει τις γνώσεις του σε ένα πρωτάθλημα (κυπριακό) το οποίο έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια...