Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μεγάλο "μπαμ" που έχει στα σκαριά ο Αλαφούζος - Έτσι τα τρελάνει τελείως του Παναθηναϊκούς!
| 2019-11-23 17:45:00

Το μεγάλο "μπαμ" που έχει στα σκαριά ο Αλαφούζος - Έτσι θα τρελάνει τελείως του Παναθηναϊκούς!

του Νίκου Στεργίου
Το μεγάλο "μπαμ" που έχει στα σκαριά ο Αλαφούζος - Έτσι θα τρελάνει τελείως του Παναθηναϊκούς!

Έχει δώσει ήδη την εντολή. Κίνηση που δείχνει πολλά...

Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Γιάννη Μπουζούκη και του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που έγιναν «σίριαλ», ο Παναθηναϊκός στρέφεται στα νέα… μέτωπα.

Αρκετά είναι τα συμβόλαια που πλησιάζουν στο τέλος τους, με την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι πιθανότατα  αυτή που «καίει» περισσότερο το Τριφύλλι.

Η παρούσα συμφωνία του αρχηγού της ομάδας με τους Πράσινους εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2020, κάτι που σημαίνει προσεχές καλοκαίρι ο παίκτης θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ελεύθερα με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο «Κούρμπε» αποτελεί προτεραιότητα στα πλάνα του Γιάννη Αλαφούζου,  αφού εκτός της αδιαμφισβήτητης αγωνιστικής αξίας του ποδοσφαιριστή, είναι δεδομένο ότι πρόκειται και για ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Είναι λογικό οι Πράσινοι να μην θέλουν να ρισκάρουν την απώλεια του Κουρμπέλη χωρίς αντίτιμο, αλλά η υπόθεση είναι δύσκολη και θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του αρχηγού.

Οι μετοχές του διεθνούς χαφ έχουν «εκτοξευθεί» το τελευταίο διάστημα, με την σταθερή παρουσία του στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του 26χρονου άσου με τη Γαλανόλευκη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, τον καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση. Ήδη το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού φέρεται να είναι έντονο, ενώ κατά περιόδους το όνομά του έχει «παίξει» ακόμα και για ελληνικούς συλλόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το περιβάλλον του Κουρμπέλη έχει μεταφέρει στον παίκτη τις προθέσεις ουκ ολίγων ομάδων του εξωτερικού, γεγονός που δυσκολεύει πολύ το έργο του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα πρόταση ανανέωσης, όμως αναμένεται να το πράξουν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται πολύ σημαντική υπέρβαση από την πλευρά τους για να «χτυπήσουν» τον μεγάλο ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήρθε... αγριεμένος ο Ρόκα - Αυτόν "τελειώνει" από τον ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα - "Γλεντάει" Νταμπίζα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags