ΑΕΚ: Παούνοβιτς, Νίκολιτς, Λαμπαντία, Γράθια, Σλόμκα, Μιλόγεβιτς, Αμπελάρδο. Όλοι υποψήφιοι σε διάστημα λίγων μόλις ωρών (εκτός φυσικά του Μιλόγεβιτς που "παίζει" καιρό) για τον πάγκο της ΑΕΚ. Φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή, ο Νίκολιτς, ο πρώην τεχνικός της Βίντι, είναι αυτός με τον οποίο η κατάσταση μοιάζει να είναι πιο προχωρημένη. Εκατέρωθεν.

Το "πιπεράτο"  της αναζήτησης της Ενωσης το βάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της -πάντα καλά πληροφορημένης σε θέματα ΑΕΚ- ΩΡΑΣ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η αναζήτηση του Ιλια Ιβιτς και συνολικά η κατεύθυνση της ΑΕΚ είναι να βρεθεί "κάτι πιο δυνατό" για την τεχνική ηγεσία της Ενωσης.

Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο, πιο "πιπεράτο" ακόμη, που έχει τη σημειολογία του βάσει της… χωροταξίας του πρωτοσέλιδου, συνίσταται στην παρουσία του Μιλόγεβιτς, τόσο στη φωτογραφική παρουσίαση των υποψηφίων όσο και στην αναφορά για τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην εν λόγω εφημερίδα, παρότι γίνεται σαφής προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλά, αφού γίνεται  λόγος για "πολλές δυσκολίες".

Πάμε στο πρώτο "πιπεράτο". Κάτι πιο δυνατό λοιπόν από τις υφιστάμενες περιπτώσεις (η εφημερίδα αναφέρει τους Παούνοβιτς, Αμπελάρδο και Νίκολιτς). Θεμιτό και λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ιβιτς δεν έχει αφήσει προπονητή ελεύθερο (και σε μερικές περιπτώσεις όχι μόνο) που δεν έχει "ψαχτεί", για να μάθει δεδομένα, προθέσεις και αριθμούς.

Το δυνατό όμως κοστίζει. Και η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά -σύμφωνα με πληροφορίες- με ετήσιο μπάτζετ στον επόμενο τεχνικό της που δεν ξεπερνάει τις 450.000 ευρώ, ποσό δηλαδή που είναι χαμηλότερο ακόμη και από αυτό που προσφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Μιγκέλ Καρντόσο. 

Για να γίνει αντιληπτή η αναντιστοιχία, οι απολαβές του Νίκολιτς (που τη δεδομένη στιγμή επαναλαμβάνουμε μοιάζει να είναι πιο προχωρημένος) στην Ουγγαρία ξεπερνούσαν κατά τι το συγκεκριμένο ποσό που διαθέτει η ΑΕΚ και που με αυτό ο Ιβιτς"Θέλει κάτι πιο δυνατό" από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς εκτός διαθέσιμου μπάτζετ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Καλτσίδης που λένε ότι αγοράζει την ΑΕΚ - Φοβερή οικονομική δύναμη, φίλος του Πούτιν!