Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Έρχεται στην Ένωση μέσω του... Ολυμπιακού
| 2019-11-29 10:22:00

Ανατροπή! Αυτός ο κόουτς έρχεται στην ΑΕΚ - Απίθανο ποιος τον "στέλνει" - Το γράψαμε πριν 16 μέρες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή! Αυτός ο κόουτς έρχεται στην ΑΕΚ - Απίθανο ποιος τον "στέλνει" - Το γράψαμε πριν 16 μέρες!

Ξεχάστε όλα τα ονόματα! Πότε και πώς θα γίνει. Τεράστια επιβεβαίωση.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Το δεύτερο που πρέπει να καταγραφεί είναι πως ο Μιλόγεβιτς αποτέλεσε τη μόνη εισήγηση του Ιβιτς όταν ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Εκείνες τις ημέρες ο Ερυθρός Αστέρας έπαιζε πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν προκρίνονταν, τότε υπήρχε σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Αστέρα και η Ένωση θα την κατέβαλλε προκειμένου να το «σπάσει» και να τον φέρει στην Αθήνα.

Οι πρωταθλητές Σερβίας προκρίθηκαν, οπότε μοιραία, δεν υπήρξε συνέχεια. Τώρα όμως; Πριν ένα μήνα, όταν ο Ιβιτς συναντήθηκε με τους ρεπόρτερ της ομάδας είχε ουσιαστικά «κάψει» την υπόθεση Μιλόγεβιτς, λέγοντας πως το κασέ του έχει ξεφύγει και πως το πιθανότερο είναι να καταλήξει, όταν και εφόσον φύγει από τον Αστέρα, σε μια κινεζική ή αραβική ομάδα.

Το δέλεαρ όμως της Αθήνας και των Κιτρινόμαυρων είναι ικανό αντίβαρο για τον Σέρβο τεχνικό, καθοριστικό για το (άμεσο) μέλλον του οποίου στον πάγκο του Αστέρα θα είναι η έκβαση της παρουσίας του στο υπόλοιπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, διεκδικώντας τη ρεαλιστικά με τον Ολυμπιακό, τότε τα πάντα είναι ανοιχτά. Και προφανώς γι' αυτό και δικαιολογείται η καθυστέρηση στην επιβεβλημένη για όλους αλλαγή στον πάγκο της Ένωσης".

Αυτά σημειώναμε για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε ρεπορτάζ μας στο sportdog στις 13 Νοεμβρίου! Δεκαέξι μέρες νωρίτερα! Η λέξη δικαίωση του ρεπορτάζ μας, είναι λίγη. Ακριβώς ό,τι περιγράψαμε τότε, πλέον, επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και γίνεται -ρεπορταζιακά- κοινός τόπος για την ΑΕΚ.

Οι πάντες πλέον συμφωνούν -και πλέον προκύπτει και από την ενημέρωση που έρχεται μέσα από πηγές της Ένωσης- πως με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά την "εξάρα" της Μπάγερν επί του Αστέρα την Τρίτη, τα πάντα αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στον πάγκο των πρωταθλητών Σερβίας θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν ο Αστέρας ηττηθεί και τερματίσει τέταρτος, αδυνατώντας να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, τότε όλα είναι ανοιχτά, με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σέρβου από τον πάγκο να είναι πλέον κάτι που συζητιέται, παντού, ανοιχτά. Και προφανώς, αυτό είναι που περιμένουν οι Κιτρινόμαυροι. Όπως ακριβώς είχε γράψει το sportdog πριν ακριβώς 16 μέρες. Όταν όλοι έλεγαν πως ο Νίκος Κωστένογλου συνεχίζει για να βγάλει τη χρονιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tι άλλο θα διαβάσουμε! Ποιος Έλληνας προπονητής ακούστηκε για την ΑΕΚ - Θα... σαλτάρει ο κόσμος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags