Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Μπαρούτι» μυρίζει το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, τα λάθη της διαιτησίας και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Ιβάν Σαββίδη, η κόντρα των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ κορυφώθηκε.

Στο Λιμάνι πάντως είναι εξοργισμένοι με τα όσα... στραβά θεωρούν ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα είναι αποφασισμένοι, όπως διαμηνύουν με κάθε μέσο, να τραβήξουν την υπόθεση με άκρα. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε ήταν και η μήνυση που κατατέθηκε κατά των διαιτητών της κυριακάτικης αναμέτρησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ούτε η απόφαση της ΚΕΔ να τους... βάλει στο ψυγείο επ’ αόριστον, τους αφήνει ικανοποιημένους.

Στον Ολυμπιακό είναι στα κάγκελα με τις διαιτησίες στα τελευταία παιχνίδια τους και θεωρούν πως το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν τιμωρηθούν δύο ή τρεις διαιτητές. Οι Πειραιώτες έχουν στο «στόχαστρό» τους την ΚΕΔ και τον Βίτορ Περέιρα, κατά του οποίου έχουν στραφεί με ανακοινώσεις, δηλώσεις ακόμα και με επιστολές στην UEFA και αυτόν θεωρούν, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ως κύριους υπευθύνους για τα όσα αντιμετωπίζουν.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την... επιθετική τακτική απέναντι σε αυτά τα δύο πρόσωπα, μέχρι να υπάρξουν αλλαγές προσώπων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν «πείθονται» από τις προσωρινές τιμωρίες κάποιων διαιτητών. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, έρχεται από ψηλά και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στον συγκεκριμένο... πόλεμο.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν για την ώρα πιο χαλαρά τις τελευταίες εξελίξεις, σαφώς απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής, ενώ όπως φαίνεται από τις τοποθετήσεις του Γιώργου Σαββίδη, παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του Ολυμπιακού.

Από τον Δικέφαλο σχολιάζουν με ειρωνεία τις οργισμένες αντιδράσεις των Πειραιωτών, ενώ δεν χάνουν να πετούν... καρφιά προς τους Πειραιώτες με κάθε τρόπο, όπως έκαναν για παράδειγμα μέσω τους match report μετά τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μπέος; Αυτός ο ΠΑΟΚτσής "τρέλανε" τους Ολυμπιακούς - Τον... γλίτωσαν από τον έξαλλο Αβραάμ!